Švarceneger otkrio tajnu svog proteinskog napitka

Švarceneger otkrio tajnu svog proteinskog napitka

Sigurni smo da svaka osoba na ovoj planeti zna ko je Arnold Švarceneger. Poznati glumac i bodibilder otkrio je fanovima kako izgleda njegov proteinski šejk koji pije svakodnevno...

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) дана

Ovaj bodibilder i akcioni glumac postao je globalni fenomen kada je tumačio ulogu Konana, a kasnije Terminatora. Švarceneger je postao sinonim za akcionog heroja koji uvek pobeđuje i koji je nepobediv.

Pošto je sada u svojoj sedmoj deceniji života, Švarc se retko pojavljuje u filmovima, ali njegov uticaj na filmskoj sceni je još uvek veoma jak. Međutim, pre nego što je postao glumac, ovaj čovek je bio najuspešniji bodibilder na svetu. Sedam puta je osvajao takmičenje Mister Olimpija i danas važi za jednog od najboljih bodibildera svih vremena.

Arnold je imao veličinu, proporciju i snagu i zbog toga su ga sudije obožavale, a svi koji su sa njim trenirali kažu da je bio rigorozan i jako uporan kada su treninzi bili u pitanju.

Iako je u sedmoj deceniji, Arni je još uvek fizički aktivan i trudi se da mu telo dobro izgleda. On se još uvek veoma zdravo hrani i redovno pije proteinske šejkove kako bi pravilno nahranio svoje telo, a sada je i po prvi put otkrio šta se u njegovom proteinskom šejku nalazi.

Švarc u svoj protienski šejk stavlja:

- Sok od višnje

- Bananu

- Mericu Vej proteina od vanile

- Malo šnapsa

Šnaps je austrijsko piće koje sadrži oko 40% alkohola, a Arnold tvrdi da je alkohol odličan u ovoj kombinaciji jer širi krvotok i tako omogućava da protein brže završi u mišićima.

Zatvoreno za komentare.