On je čovek sa najboljom definicijom na svetu!

On je čovek sa najboljom definicijom na svetu!

Helmut Strebl je bodibilder za kojeg verovatno niste nikada čuli, ali interesantno je znati da je ovo čovek koji ima najbolju definiciju na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gym.tears (@gym.tears) on

Helmut se nije mnogo fokusirao na veličinu svog tela, već je odlučio da poradi na definiciji, pa je njegovo telo toliko definisano da može poslužiti kao primer anatomije na fakultetu medicine.

Helmut na svom telu ima manje od 3% masti, što po mnogim lekarima nije zdravo, ali Helmut tvrdi da je zdrav kao dren i da je jači od bika. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Curtis (@iron_curtis) on

Ono što najviše impresionira ljude jeste da ovaj čovek u petoj deceniji svog života poseduje telo dvadesetogodišnjaka koji je u punoj snazi.

Helmut tvrdi da je za njegov izgled najodgovornija ishrana koju upotpunjuje sa svakodnevnim i vrlo strogim treningom koji je posebno kreiran tako da maksimalno aktivira mišiće i njihovu defniciju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Motivation Spot (@spotthemotivation) on

Helmut ne radi vežbe snage, ali je u stanju da podigne velike težine i on se fokusira na vežbe koje će mu prvenstveno povećati definiciju, odnosno vidljivost njegovih mišića.

On kaže da nikada neće prestati da se bavi treniranjem i da će se uvek truditi da ima telo poput Mikelanđelovih statua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ironaddict (@iron___addict_) on

Postoje mnogi koji tvrde da Helmut koristi steroide i da se ovakva izdefinisanost može postići samo pomoću hemije, ali iskusni bodibilder sve to demantuje i tvrdi da pravilna ishrana i korektan trening mogu na ovaj način transformisati telo.

Zatvoreno za komentare.