Fitnes trener i influenserka otkrila - sudar realnosti i društvenih mreža ruši mit o savršenstvu

Fitnes trener i influenserka otkrila – sudar realnosti i društvenih mreža ruši mit o savršenstvu

Fitnes trener Stefana Avara objavila je video na Tik-Toku u kom je pokazala kako se izgled tela i te kako može činiti drugačijim na društvenim mrežama.

@defining.fitness

💗💗 Insta: defining.fitness

♬ Own brand freestyle x my type by Altegomusic - ALTÉGO

Iza nas je praznični period u kom smo uživali u slatkišima i drugim namirnicama koje su bogate nezdravim mastima. Neki su verovatno dobili na težini, što je sasvim normalno.

Međutim, svakodnevno na Instagramu i drugim društvenim mrežama viđamo objave influenserki i drugih devojaka u kojima izgledaju savršeno. Ovo nas može “naterati” da se osećamo nesigurno kada je u pitanju naše telo.

Avara je u samo nekoliko snimaka koji traju po nekoliko sekundi pokazala da ono što vidimo na društvenim mrežama u većini slučajeva zapravo nije realno. Pokazala je da čak i one osobe koje imaju istreniranu figuru ne izgledaju uvek savršeno, kao što se može činiti prema fotografijama koje objavljuju.

Snimila je kako različiti načini poziranja mogu u potpunosti promeniti njenu figuru. Takođe je sinimila teksturu svog lica koja, naravno, deluje stvarno, za razliku od retuširanih fotografija koje su preplavile Instagram.

“Nemaš pojma koliko te cenim i koliko mi je ovo trebalo. Hvala ti. Devojko, izgledaš predivno”, napisala je jedna korisnica Tik-Toka.

Zatvoreno za komentare.