Hale Beri savetuje šta je neophodno za savršene trbušnjake

Hale Beri savetuje šta je neophodno za savršene trbušnjake

Glumica Hale Beri je jedna od onih žena koje vredno rade na svom fizičkom izgledu. Iza njenog zavidnog izgleda i savršeni trbušnjaci koje ima zaslužni su treninzi i godine truda.

Foto: Shutterstock

Holivudska glumica odrasla je radeći gimnastiku, tako da su osnovni treninzi uvek bili veliki deo njene rutinske vežbe.

"S obzirom na to da sada imam decu, morala sam više da se trudim da održim trbušnjake nego ikad pre. Ako postoji nešto što sam naučila tokom godina, to je da morate neprestano raditi na sebi, inače nećete videti promenu. To je neprestani proces. Moj trener Piter Li Tomas uvek me izaziva novim vežbama", rekla je glumica.

Jedan od najvećih razloga za njene trbušnjake su borilačke veštine, piše Men's Health.

U zavisnosti o sedmici, između 30 i 50 posto njenih vežbi fokusira se na mešovite borilačke veštine (MMA), kao što su džiu džicu, maj tai i kapoera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Tek kada sam se pripremala za ulogu u filmu 'Bruised' postavila sam sebi cilj da stvorim zaista vidljive trbušnjake. Morala sam da izgledam poput profesionalnog MMA borca, pa sam osim toga što sam svakodnevno vežbala MMA četiri sata, odradila i oko 45 minuta generalnog treninga snage", priznala je glumica.

Kao rezultat toga, njeni trbušni mišići su, kaže, stvarno bili primetni. Režim vežbanja se vremenom, kaže, malo smirio.

"Pristala sam na rutinu treninga od četiri sata sedmično i treninge snage oko 50-70 procenata. Više nisam morala da izgledam kao borac, tako da mi je cilj broj jedan bio fokusiranje na trening celog tela i održavanje optimalnog zdravlja i ukupne kondicije", rekla je Oskarovka.

Zatvoreno za komentare.