Jutjuber 60 dana trenirao kao Dvejn Džonson

Jutjuber 60 dana trenirao kao Dvejn Džonson

Dvejn Džonson, zvani 'The Rock', važi za najmišićavijeg muškarca u Holivudu čije naporne treninge teško mogu izdržati oni koji nisu u dobroj formi. Poznati jutjuber odlučio se na 60 dana vežbanja po programu slavnog glumca i rezultati su više nego očigledni.

Foto: Shutterstock

Ajzeja Foto prvobitno je odlučio da isproba Dvejnovu rutinu vežbanja na 30 dana, ali je tokom treniranja produžio ovaj period. On inače nije poznat po fitnes podvizima, što ga je, kako kaže, dodatno podstaklo da dokaže sebi kako može da uspe u nečemu novom.

Pre svega, Foto upozorava da ne radite sami kući vežbe koje je on radio i da obavezno tražite savet i pomoć trenera.

Jutjuber nije objasnio kako je tačno došao do Džonsonove rutine vežbanja, ali mogao je da sledi njegovog trenera Dejva Renzija koji na Instagramu objavljuje programe vežbanja.

Ponedeljak i četvrtak su dani za leđa i bicepse, dok su utorak i petak fokusirani na vežbe prsa, tricepsa i ramena. Sreda je dan za trening nogu.

Osim što je vežbao poput Džonsona, Ajzea je takođe pokušavao da prati njegov režim ishrane, što je značilo manje ugljenih hidrata, masti i šećera, i što više unosa proteina. Morao je da konzumira 3.500 kalorija dnevno. Neposredno nakon svakog vežbanja pio je proteinski šejk, uz još jednu proteinsku čokoladicu tokom dana.

U početku Ajzea je planirao da vežba mesec dana poput Džonsona, ali nakon što je video velike promene na svom telu, jutjuber je odlučio da produži izazov za još mesec dana.

Zatvoreno za komentare.