Nije išao u teretanu, a u mesec dana je isklesao stomak - pokazao je kako

Nije išao u teretanu, a u mesec dana je isklesao stomak – pokazao je kako

Ako se sećate muškarca koji je punih mesec dana svakodnevno preskakao uže, shvatio je da je to jedan od najboljih oblika kardio treninga pa je odlučio da ga nastavi.

Foto: YouTube/printscreen

Međutim, gladan novih izazova, odlučio je da pokuša da izgradi vidljive trbušne pločice. Zanimalo ga da li je to uopšte moguće u samo 30 dana i uz korišćenje minimalne opreme za treniranje. 

Složio je kružni trening koji se sastoji od nekoliko vežbi poput trbušnjaka i planka. Radio je i čučnjeve i mrtvo dizanje i tako tri puta nedeljno. Zbog povrede nije mogao da preskače vijaču ili da trči pa se držao jednosatnih šetnji tokom prve nedelje, a onda počeo da igra košarku. 

Ishranu nije previše menjao, ali je osigurao da unosi puno proteina i ugljenih hidrata. Tek je u zadnjoj nedelji počeo da jede tako da ostvaruje kalorijski deficit. 

Kako je njegova izdržljivost rasla, tako je vežbe činio intenzivnijim i pojačavao tempo. Do kraja izazova rezultati su bili zadovoljavajući.

"Još uvek imam malo sala u donjem delu stomaka, što nije iznenađenje jer mi fokus nije bio na skidanju sala, već na rastu mišića i povećanju snage. Mislim da me nemogućnost odlaska u teretanu nije limitirala toliko da ne bih ostvario cilj", zaključio je Džons na čijem se gornjem delu abdomena definitivno primećuje razlika u odnosu na početak.

Zatvoreno za komentare.