Muškarci otkrivaju šta ih najviše nervira kod drugih muškaraca u teretani

Muškarci otkrivaju šta ih najviše nervira kod drugih muškaraca u teretani

Znojave sprave, predugo korišćenje opreme i znoj, sve su to sitnice kada se uporede sa ovim...

Foto: Pexels

Sve je više muškaraca koji odlaze u teretanu i to je zaista sjajna stvar, ali zbog ogromnog broja ljudi koji svaki dan odlaze da treniraju, u teretani se često dešava da se loše provedemo. 

Trening u teretani je trenutno najpopularniji vid treninga, ne samo kod nas, već i u svetu, a razlog za to jesu rezultati koje možete videti na vašem telu za vrlo kratak vremenski period.

Foto: Shutterstock

Ipak, trening u teretani često znaju da nam pokvare drugi posetioci koji slušaju muziku bez slušalica, koji zauzimaju sprave a ništa ne rade i koji svojom pojavom znaju da nas dovedu do ludila.

Zato nas je zanimalo – šta je to što najviše nervira muškarce u teretani.

Posetili smo nekoliko popularnih teretana i upitali muškarce koji tamo treniraju šta ih nervira, a njihov odgovor nas je iznenadio.

Foto: Shutterstock

Iako su neki spomenuli zauzimanje sprava i druge sitnice, najveći broj muškaraca je rekao da ih najviše nerviraju urlici i dahtanje muškaraca koji tu treniraju.

"Ništa nije gore neko kada čuješ lika pored tebe koji stalno dahće, urliče i ispušta zvukove ko da ga nabijaju na kolac. Kapiram ja da on trenira i vežba, ali takve stvari najviše odvlače pažnju i zaista smetaju pri treningu", rekao je jedan od momaka koji se našao u teretani.

Foto: Shutterstock

Njegov odgovor su potvrdili i drugi momci koji su takođe rekli da ih ovakvo ometanje najviše nervira, pa zbog toga želimo da zamolimo sve muškarce da se potrude da dižu tegove u tišini i da dahtanje i urlikanje ostave za svoju kuću.

Zatvoreno za komentare.