Trenirajte kao Majkl B. Džordan: Kako da postignete savršenu formu

Trenirajte kao Majkl B. Džordan: Kako da postignete savršenu formu

Majkl B. Džordan izgleda sjajno u trejleru za njegov novi film Creed II… Zahvaljujući treneru Koriju Kalietu, Džordan je u top formi, u povratničkoj ulozi Adonisa Krida.

Foto: Instagram

To je bila prava promena za ovog glumca, koji se prethodno povećao kako bi igrao Erika Kilmongera, zloglasnog zlikovca u filmu Black Panther.

Svakako, ova transformacija nije bila nimalo laka, jer je Džordan morao da smanji kilažu za Creed, ali da ostane u savršenoj formi.

Njegov trener otkrio je proces koji je slavnog tridesetjednogodišnjeg glumca transformisao iz krupnog u isklesanog. Ova dva čoveka su inače prijatelji preko tri godine, a upoznali su se kada ga je trener po prvi put doveo u formu za Creed.

Foto: Instagram

Takođe, Kaliet je pomogao glumcu da se transformiše u Erika Kilmongera, tako da je on znao najbezbedniji i najzdraviji način za dostizanje rezultata koji su neophodni za veliki povratak Adonisa.

Inače, tajming ova dva projekta bio je od velikog značaja. Kaliet je uspeo da pomogne Džordanu da uz pomoć veličine koju ima dostigne boksersku formu. Trik je bio u smanjenu veličine bez gubljenja snage.

Foto: Instagram

Kako je zvezda Creed II već trenirala za ulogu boksera, to je značilo još intenzivnije treniranje. Ipak, umesto fokusiranja na sparingovanje, glumac je trenirao sa teškim vrećama za udaranje i rukavicama.

Razlog za to je bio vežbanje koreografije potrebne za film.

Kako bi ova zvezda dobila svoj nekadašnji izgled, pliometrika sa sopstvenom težinom i lagano dizanje tegova ubačeno je u režim vežbanja.

Foto: Instagram

Džordan je već znao kako da boksuje, tako da je ovog puta fokus bio samo na finesama.

Ako biste i vi želeli telo poput Džordanovog, njegov trener je podelio sa nama njegovu rutinu. Uradite jednu rundu svake vežbe i ponovite celo kolo četiri puta.

Džordan je ovu rutinu radio posle treninga boksa, a vi je možete raditi posle treninga sa tegovima ili kardio vežbi.

- Preskakanje vijače – 3 minuta

Foto: Shutterstock

- Zamah sa zvonom – 8 ponavljanja

Foto: Shutterstock

- Čučanj sa tegom – 8 ponavljanja

Foto: Shutterstock

- Sklekovi – 15 ponavljanja

Foto: Shutterstock

- Trbušnjaci – 20 ponavljanja

Foto: Shutterstock

Deluje jednostavno, zar ne?

Zatvoreno za komentare.