Balans kao životni moto

Balans kao životni moto

U životu često deluje kao da „žongliramo“ sa milion stvari istovremeno, a obično je, zapravo, slučaj da konstantno pokušavamo da uradimo previše stvari odjednom.

Foto: Imlek

Pronaći zdravu životnu ravnotežu između privatnog i poslovnog života, neodložnih obaveza i vremena za odmor, uživanja u hrani, ali i zdrave, izbalansirane ishrane, nekada deluje kao nemoguća misija.

Fizička aktivnost, ali i redovna i uravnotežena ishrana predstavljaju glavni temelj zdravlja i opšteg dobrog stanja organizma, ali i najveći izazov današnjeg načina života.

Za uspostavljanje i održavanje normalne funkcije digestivnog sistema u svakodnevnu konzumaciju potrebno je uvrstiti prirodne probiotike koji blagotvorno deluju na crevnu floru i podsticanje varenja.

Glavnu ulogu u ovom zadatku igraju dobre bakterije koje su prepoznate kao najefektivnije u uspostavljanju bakterijske ravnoteže organizma. Probiotske kulture sadržane podstiču varenje i aktivaciju metabolizma koji je u toj situaciji drastično usporen.

Već godinama unazad Balans + jogurt klinički je dokazan saveznik u održavanju probavne ravnoteže. Studija koja je sprovedena od strane KBC Bežanijska Kosa na 50 ispitanika koji su imali poremećaj digestivnog trakta potvrdila je da nakon samo 10 dana redovnog korišćenja Balans+ probiotskog jogurta dolazi do regulisanja varenja i unošenja balansa u organizam.

Zatvoreno za komentare.