Ovih 10 stvari najviše ubijaju žensku energiju

Ovih 10 stvari najviše ubijaju žensku energiju

Glavno kod žene, to što je čini jakom i privlačnom je njena energija. Postoje 10 stvari koje je ubijaju. Ne dozvolite da ubijete svoju ženstvenost i energiju, jer od nje zavisi vaša sreća.

 Foto: ShutterStock

Šta ubija žensku snagu i energiju:

1. Prevelika komunikacija sa spoljnim svetom

Žena treba da komunicira sa onima koji je vole. Ona ne bi trebalo da izlazi iz svoje zone udobnosti. Muškarac treba da komunicira sa tim, koji ga ne vole, tako se razvija, prevazilazi teškoće. Jedna od najvećih grešaka žene je što se bavi onim što ne voli. To joj oduzima veliku količinu energije.

2. Nedostatak nege tela i vežbanja 

Žena povećava energiju kada vodi računa o svom zdravlju i lepoti. Zapuštena i bolesna žena je slaba kako fizički tako i energetski.

3. Nedostatak emocija 

Mnoge žene veruju da je neophodno pokazati samo pozitivne emocije, da treba da misle pozitivno, uvek da se osmehuju i smeju.

Međutim, negativne emocije, suze i histeriju žena mora da pokaže, ne svima odreda, već tome kome veruje, svojoj bliskoj osobi. Pored nje uvek treba da bude osoba pred kojom ona može da ispolji bilo koje emocije. Emocionalna izolacija oduzima žensku energiju.

4. Nedostatak hobija

Žena dobija ogromnu količinu energije i pozitivnih emocija od toga, što ona voli da radi. Ona obavezno treba da ima hobi, i hobi treba da podržava njen muškarac. Žena treba da se ostvari u tome što joj se dopada, da li je to ples, pletenje ili nešto  treće, nevažno je.

5. Nedostatak stvaralaštva

Ako žena ništa ne stvara, njena energija stagnira. Sve što žena  radi rukama - je stvaralaštvo, da li je to čišćenje, kuvanje, baštovanstvo ili uređenje enterijera. Stvarajući nešto lepo, žena sama postaje lepa. Ako žena u slobodnom vremenu ceo dan leži i ništa ne radi, uskoro će degradirati i izgubiti svu svoju energiju.

6. Želja da rukovodi

Žena treba da inspiriše, a ne da rešava probleme. Rukovođenje nije njena prirodna suština.

​7. Muške dužnosti

Kada žena radi muški posao, gubi ženstvenost. U početku, žena koja obavlja muške poslove može izgledati nekome seksi, neobična i privlačna, ali tokom vremena, ona  dobija više muške energije.

8. Suparništvo

Ženska energija se uništava pri prisustvu suparništva ili takmičenja sa drugom ženom. Kod žene ne bi trebalo da bude želja da se bori za nešto, da dokazuje da je ona bolja, lepša i inteligentnija. Ona je od postanka najbolja.

9. Odsustvo prijateljica

Ženi je neophodna komunikacija sa drugim ženama, to je još jedan snažan izvor energije.

10. Nedostatak ličnog vremena

Žena mora da ima vreme za sebe, za svoje lične stvari.

Pazite svoju žensku energiju i  punite je. Ne pokušavajte da pobegnete od toga što je priroda založila u vas.