Izaberite kuću i saznajte - evo šta vaš odgovor govori o vašoj ličnosti

Izaberite kuću i saznajte – evo šta vaš odgovor govori o vašoj ličnosti

Testovi ličnosti su postali vrlo popularni. Pored zabave, možete usput nešto i saznati o sebi, čega možda niste bili svesni. Izaberite kuću i saznajte nešto o vašoj ličnosti!

Izaberite kuću i saznajte nešto o sebi!

Broj 1

Vi ste veoma emancipovana osoba, kojoj su moralna načela veoma vazna, i koja zivi po svojim određenim pravilima, i koja se ne odriče svoga pravca i cilja.

Kuća koju ste odabrali simboliše stari način gradnje, sa mnoštvom drvenih elemenata, i to je ono što vas čini osobom koja žali za nekim, starim ali verovatno boljim vremenima.

Vas ne zadovoljavaju jednostavna rešenja, nego želite nešto veoma lepo, i savršeno samo za sebe. Vi ste dobra osoba u duši.

Broj 2

Vi ste na prvi pogled skromna osoba. Osoba koja zna da uživa u sitnicama, i detaljima, ali kojoj isto tako te sitnice i ”život” znače. Imate svoj pogled na svet, pomalo naivan, ali vi ste toliko dobri u duši da ne znate da mrzite.

Vama je samo bitno da su osobe koje volite dobro i za sve ostalo ćete se već nekako i snaći.

Broj 3

Vi ste osoba, jednom rečju - buntovnik.

Vi znate šta želite, i znate šta vam se dopada, a šta ne. Kada nešto zacrtate sebi u glavi, to na kraju i bude po vašem, bez obzira na sve. Vas ne dotiču kritike drugih, pošto ste vi jedinstveni, tj jednom rečju orignal. I treba da ostanete takvi.

Broj 4

Vi ste perfekcionista. I to u pravom smislu te reći, za vas jednostavno rešenje nije dobro, i to rešenje mora biti prosto pa savršeno.

Vi imate nekada nerealne ciljeve, ali za vas je samo nebo granica, i ništa više. Vi volite velike poduhvate i ne birate sredstva kako bi vaše želje ispunili. Vi ste borac, i svoje ciljeve uvek uspete da završite.

Broj 5

Vi ste romantik u duši. Volite male stvari, srce vam je puno ljubavi i uvek ste spremi da ljubav poklonite ma ko da je trazi. Vas čine srećnim mala iznenađenja, znakovi pažnje, i sve ono sitno, i za nekoga beznačajno, vama je to veliko i ogromno.

Imate veoma čistu dušu, i ne mrzite nikoga. Veoma ste nežni i staloženi. Ne volite svađe i njih vešto izbegavate, prava ste dobrica.

Broj 6

Vi u svakom trenutku svoga života znate šta želite. Volite sve što je ”retro” i mislite da je mnogo bolje nego išta što se pravi danas. Obožavate prirodu, kao i izlete u prirodu i tamo se osećate veoma ispunjeno i zadovoljno, prenosi novi.ba.

Vama je san da imate neku kućicu u šumi, i da u nju možete da odete od svih drugih i da se opustite i odmorite. Vi smatrate da ovaj svet u kome sada živimo nije dobar, i da to nije pravo mesto za život.

Vi živite život punim plućima i u tome i uživate.

Zatvoreno za komentare.