Optička iluzija - ono što prvo ugledate otkriva da li ste više ekstroverti ili introverti

Optička iluzija – ono što prvo ugledate otkriva da li ste više ekstroverti ili introverti

Optičke iluzije su zapanjujuće stvari. Neke nam mogu pomoći da utvrdimo da li nam je dominantnija leva ili desna strana mozga, dok nam druge mogu reći kako se zaista osećamo. Da li ste ekstroverti ili introverti?

Video crno-bele ilustracije podeljen je na platformi TikTok, a gledaoci su upitani da li vide pehar ili dva lica, koja su okrenuta jedno drugom. U zavisnosti od toga šta prvo vidite na slici, ova optička iluzija može vam pomoći da shvatite koji ste tip ličnosti.

"Ukoliko prvo vidite pehar, vi ste mirna i rezervisana osoba. Nije vam potreban spoljašnji izvor energije i motivacije - dobro ste dok ste u svojim mislima i sopstvenom svetu", objašnjeno je u videu.

"Neki od nedostataka ovog tipa ličnosti - imate tendenciju da brinete o sitnim, nevažnim detaljima, što vas može sprečiti u tome da vidite širu sliku."

Međutim, ako vidite dve osobe, licima okrenute jedna drugoj, vi ste ekstrovertna osoba.

"Vi volite da provodite vreme sa ljudima i zbog toga vam je važno da oni koji vas podržavaju zrače pozitivnom energijom. Vi vidite stvari iz šireg ugla i ne zamarate se sitnicama", rečeno je dalje u videu, piše The Sun.

Zatvoreno za komentare.