Psihološki test - ono što prvo ugledate, otkriva vaše loše odluke

Psihološki test – ono što prvo ugledate, otkriva vaše loše odluke

Testovi ličnosti se obično zasnivaju na optičkim iluzijama i posebno su popularni poslednjih godina. Ilustracije koje najčešće srećemo na internetu često koriste i psiholozi u svom radu sa pacijentima.

Pred vama je neobična ilustracija, a vaš zadatak je da bez mnogo razmišljanja kažete šta ste prvo ugledali na slici - lava ili egzotičnu pticu?

Lav

Ukoliko ste prvo ugledali lava...

Kada se suočite sa određenim problemima imate potrebu da kopate toliko duboko, sve dok ne stignete na sam izvor situacije, do svega onoga što vas koči u životu.

Vi ste osoba koja se ne plaši da se suoči sa svojim strahovima. Hrabri ste i sami postavljate put po kojem želite da koračate u životu.

Ali, u prošlosti nije bilo tako. Previše ste se dvoumili i previše ste analizirali svoje postupke. Baš zato ste danas neustrašivi, ali pazite - impulsivnost nije uvek dobra stvar, piše Crnobelo.rs

Ptica

Ukoliko ste prvo ugledali egzotičnu pticu...

Dešava vam se da uopšte ne razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. U velikom broju situacija se ponašate neodgovorno. Ne razmišljate previše o posledicama i za vas najčešće cilj opravdava sredstva.

Ali, dobra stvar je što ste veoma kreativni. Imate energije i mnogo volje da svet oko sebe promenite na bolje. Uspećete u ovome samo ako se ponašate malo pažljivije.

Zatvoreno za komentare.