Da li vas vode emocije ili zdrav razum - ono što prvo vidite na fotografiji otkriva vaš karakter

Da li vas vode emocije ili zdrav razum – ono što prvo vidite na fotografiji otkriva vaš karakter

Na slici se nalaze stablo, lav, gorila i ribe, a ono što prvo vidite otkriće nešto o vašem "unutrašnjem ja".

Stablo je možda najistaknutije jer oblikuje sliku, a oni koji su prvo njega videli, mogu se najbolje opisati kao ljudi koji u svemu postupaju logično, prenosi The Minds Journal. 

Traže smisao u stvarima oko sebe i uvek veruju svom mozgu pa nemaju naviku da im emocije preuzimaju kontrolu, što im pomaže da na radnom mestu donose racionalne i dobro informisane odluke, piše 24sedam

S druge strane, to takođe može značiti da su stvorili barijeru za svoje emocije i da se više ne mogu slobodno izražavati.

Oni koji su prvo ugledali gorilu, mogli bi imati problema sa samopoštovanjem, strogi su prema sebi i ponekad postavljaju sebi previše zadataka iako im telo i um traže odmor.

Uvek su željni novog znanja pa su shodno tome vrlo dobro upućeni i informisani, piše index.hr.

Nasuprot gorile nalazi se lav, a oni koji su prvo videli njega imaju slobodan duh i jako su impulsivni pa ne razmišljaju previše, već rade sve po instinktu.

Žude da žive život pun avantura, ali često zaboravljaju na druge. Ponekad će prilično povrediti druge ljude iako nisu imali tu nameru. Nisu zli, ali zaboravljaju da bi njihova zabava mogla biti na štetu tuđih osećanja.

Ribe je teško primetiti na ovoj slici, a oni koji su ih uočili su dobri i pozitivni prema svima. Vole život, veseli su i raspoloženi, a energiju crpe iz prirode i žive svoj život punim plućima.

Zatvoreno za komentare.