Test od 5 sekundi koji otkriva dosta toga o vašoj ličnosti!

Test od 5 sekundi koji otkriva dosta toga o vašoj ličnosti!

Pogledajte sliku - boja koja vam privlači najviše pažnje otkriva puno o vašem životu, ljubavi i ličnosti! Koja boja je u pitanju?

Foto: Brightside

Ono što vam je prvo privuklo pažnju govori nešto o vama...

Pogledajte sliku - koju boju ste prvo uočili na slici? Koji ton po vama dominira?

Tamnoplava

Vi ste perfekcionista, volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, a da niste prethodno sve faktore uzeli u obzir. prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost.

Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Samo ih ne stavljate na prvo mesto. Estetika vam je veoma važna u svemu, pa tako i u odabiru partnera.

Žuto-zelena

"Lako ćemo" je vaš moto. Vi ste opuštena osoba koja na trpi pritisak i ne stresirate se bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvek gledate "širu sliku".

To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i sujete, ali zabog tog ležernog stava često "nastradate".

Tirkizna

Vi u svemu vidite umetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvek ste u potrazi za novim avanturama, uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je reč o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo "ohladite".