Šta ste prvo uočili? Ovaj test na stres će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir

Šta ste prvo uočili? Ovaj test na stres će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir

Donosimo vam vrlo jednostavan, ali u isto vreme zanimljiv test koji vam može pomoći da prepoznate pravi način na koji možete da se rešite stresa i da pronađete unutrašnji mir.

Prvo što ste ugledali na slici otkriva kako da se rešite nervoze i napetosti i, što je najvažnije, kako da vodite mirniji život. Šta ste prvo ugledali na slici?

Lice muškarca

Ako je prvo što ste videli čovekovo lice (koje dosta podseća na Fredija Merkjurija), to znači da ste često napeti, pogotovo kad ste prepuni obveza ili stvari koje trebate da završite jednu za drugom. Šta možete učiniti u ovom slučaju?

Da biste se rešili ovog osećaja napetosti pokušajte da se bolje organizujete. Postavite prioritete.

Najvažniji posao stavite na vrh popisa obveza, a ostale ispod, a ono najmanje važno ostavite za kraj. Na taj način ćete uvek završiti sve svoje zadatke.

Budite fokusirani i osećaćete se mnogo bolje.

Jedna važna stvar: ne zaboravite da provodite vreme sa svojim voljenima ili da radite i one stvari koje vas ispunjavaju. To ne mora biti svakog dana, ali ne bi bilo loše da i za to imate određeno vreme i dane.

Život je lep onoliko koliko ga mi učinimo lepim.

Žena i stablo

Ako ste prvo ugledali ženu i stablo to znači da ste ishitrena i nestrpljiva osoba. Vi ne prestajete da razmišljate i često donosite prenagljene odluke.

Sposobni ste da izvršavate zadatke koji su vam dodeljeni izuzetno brzo. Međutim, sva ta žurba mogla može da prouzrokuje nezamislive greške, piše Atma.hr

To je razlog više da usporite u svemu što radite i da rasporedite vreme.

Zapravo, laganije obavljanje stvari može da vam pomogne da budete manje nervozni i postignete bolje rezultate.

Postizanjem svojih ciljeva sigurno ćete se osećati srećnije i smirenije.

Takođe bi bilo optimalno da upražnjavate neke psihološke vežbe koje će vam pomoći da budete strpljiviji.

Zatvoreno za komentare.