5 saveta za savršen selfi u ogledalu

5 saveta za savršen selfi u ogledalu

Kada nema ko da vas fotografiše ne preostaje vam ništa drugo do da to uradite sami. Po svemu sudeći ovaj trend je tako i nastao. Danas je to uobičajena praksa svake modne blogerke.

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Međutim nije dovoljno samo stati ispred ogledala i fotografisati se. Za savršen selfi u ogledalu, važno je znati nekoliko trikova kojima će vas najbolje podučiti profesionalke sa Instagrama: 

Pazite na ugao fotografisanja

Svaka selfi profesionalka već dobro zna iz kog ugla izgleda najbolje. Isprobajte kako izgledate sa svake strane i onaj ugao koji vam se dopada koristite.

Ne morate obuhvatiti celi autfit

U ogledalu možete fotografisati i samo svoju glavu ili neki detalj koji želite istaknuti. Iako to možete napraviti i bez ogledala, ovako je zanimljivije. 

Pronađite savršeno ogledalo

Sigurno ste dosad imali ili barem naleteli na ogledala koja vas proširuju, iskrivljuju ili vas prikazuju u lošem svetlu na bilo koji drugi način. Takva ogledala izbegavajte i držite se onih koja prikazuju vaš realan ili čak poboljšani odraz. 

Očistite ogledalo

Želite li da se predstaviti u najboljem svetlu, onda obavezno pre fotografisanja očistite ogledalo. Zaprljano ogledalo ostavlja loš utisak.

Budite kreativne

Selfi u ogledalu ne morate napraviti u svojoj sobi. Obratite pažnju i na druga ogledala na koja nailazite tokom dana, kao što su ona u liftu ili u nekoj radnji.

Izvor: Srbija Danas

Zatvoreno za komentare.