Ako volite roze vino, možete ozbiljno profitirati!

Ako volite roze vino, možete ozbiljno profitirati!

Brend "Rosé All Day" nudi posao "roze influensera", a pobednicu čeka 10.000 dolara i putovanje u Francusku gde se pije, provodi, fotka, a ni ono što zauzvrat očekuju nije teško!

Foto: Shutterstock

Vi ste obožavatelj vina, posebno onog ružičaste boje? Sa rozeom u ruci često se vidite na Instagramu? Od sad tu ljubav možete i unovčiti. Naime, brend "Rosé All Day",  vinska kompanija smeštena u regiji Languedoc-Roussillon u Francuskoj, nudi posao "roze influensera"! 

Prema njihovoj objavi, cilj je pronaći savršenu osobu, koja voli vino, pritom izgleda vrlo uverljivo (pokazuje istinsku strast?) dok to radi i zanimljiva je. Pobednik kojeg (ili koju) izaberu dobiće 10.000 dolara u gotovini, ali i put u Francusku, u dvorac koji je u vlasništvu kompanije gde će snimiti fotke za objavu. A ukoliko pobedite, zadatak je da barem jednom mesečno, narednih godinu dana, objavite post koji je snimljen na izletu u Francuskoj. Nije na odmet ako u njemu bude puno vina, hvalisanja, ali i novih pratilaca vašeg profila. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rosé All Day (@rose_all_day) дана

Ako ozbiljno razmišljate o ovom poslu, možda vam pomogne mali nagoveštaj...

 - U Francuskoj se zove "rosé", u Italiji se zovu "rosato", a u Španiji "rosado".

 - Ružičastu boju vino dobija od kožice grožđa koja je ostavljena neko vreme u dodiru s drobljenim grožđem. Što duže to traje, to će biti tamnija ružičasta boja. Inače, kožica se uklanja nakon nekoliko sati.

 - Francuska Provansa smatra se najboljom regijom za proizvodnju rozea.

 - To je bilo prvo vino koje je nastalo oko 7000. godine pre Hrista, a crvena i bela vina pojavila su se tek nekoliko hiljada godina kasnije.

 - Iako ga smatramo osvežavajućim, "letnjim" vinom, to zapravo nije tako. Idealan je cele godine, na primer kao aperitiv, a izvrsno se slaže i s roštiljem, jače začinjenom hranom, sušijem, picom i još mnogo različitih vrsta hrane iako to na prvu ne bismo rekli.

 - Takođe, ovu vrstu vina ne treba pustiti da 'ostari'. Najbolje je za konzumaciju dve do tri godine nakon proizvodnje.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rosé All Day (@rose_all_day) дана

Prijave traju od 8. juna pa do 2. septembra, a način prijave je vrlo jednostavan. Sve što morate je da zapratite Instagram profil @Rose_All_Day, objaviti 'ubojitu' fotku s rozeom uz hešteg #RoséAllDay i na istom tom sadržaju tagovati @Rose_All_Day.

Zatvoreno za komentare.