Kako da svoju lepšu polovinu oduševite za 8. mart

Kako da svoju lepšu polovinu oduševite za 8. mart

Za Dan žena slavimo moćnu žensku energiju, lepotu, mudrost i snagu.

 Foto: Shutterstock

Predlažemo vam 10 predivnih poruka koje 8. marta možete poslati damama koje su u vašem životu ostavile poseban trag.

1. Želim ti da svakog dana budeš nasmejana, hrabra, da izdržiš svaki izazov koji život donosi. Ovo je dan kada slaviš svoju moćnu žensku energiju, zato je pokrenu i ostavi svoje snove. Sraćan ti 8. mart!

2. Puno je bašta sa raznobojnim, prelepim i mirisnim cvećem. Ali ne zaboravi da svaka ruža u sebi krije jednu malu tajnu, svoj poseban miris, želju i pokret pri talasima vetra. Želim ti da svakog dana budeš posebna, jedinstvena i večno verna sebi. Srećan ti 8. mart!

3. Ti si moja podrška, moj pokretač sreće i svaki tvoj osmeh za mene je najlepši dar. Danas ti otvaram svoje srce i slavim što te imam u svom životu. Srećan ti Dan žena!

4. Anđeli danas pevaju posebnu pesmu u kojoj slave tvoje zlatno srce. U tvojoj duši se krije nežnost, tvoj um je bistar, a oči iskrene. Zato ti danas želim da shvatiš da si nešto najlepše, jedinstveni biser skriven u školjki ljubavi. Srećan ti 8. marta.

5. Za ceo svet ti si možda samo jedna duša koja traga za srećom, ali za mene ti si ceo svet.

6. Budi ponosna što si mudra i jaka. Budi srećna što umeš da voliš i što si voljena. Budi radosna što u sebi imaš snagu da promeniš svet. Ovom porukom šaljem ti dobre vibracije i puno ljubavi na tvoj poseban dan.

7. I kada pada kiša i nebo je sivo, znaj da će tvoj osmeh privući najlepšu svetlost Sunca i stvoriti dugu. Želim da ti svaki dan bude bolji, da brige nestanu i da u tvom srcu zauvek žive radost i ljubav.

8. Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na ovaj dan.

9. Tvoja nežna ruka donosi mi mir, tvoje reči su najbolje lekcije, a poljupci za laku noć zauvek su ostavili trag na mojoj duši. Draga mama, srećan ti 8. mart!

10. Ti si moja šumska vila koja ispunjava najlepše želje, moje utočište od nemira i čarobnica koja ume da mi prenese najlepšu čaroliju ljubavi. Srećan ti Dan žena!

Zatvoreno za komentare.