Neobična ljubavna priča sa Tvitera zaludela svet

Ljubavne priče pojedinih ljudi ponekad više naliče odličnom romanu ili filmu, nego što deluju da su realne i stvarne. Pogotovo ako u čitav konteks jedne ljubavne priče ubacite primese britanskog crnog humora.

Foto: Shutterstock

Tviteraš pod imenom "Siks form poet" odlučio je na toj društvenoj mreži podeli neverovatnu priču o tome kako je upoznao svoju suprugu. Ljubavna priča ovog para, tačnije, situacija koja je dovela do toga da se upoznaju je toliko bizarna da su pojedini tviteraši u komentarima zaključili kako bi film snimljen po njoj bio pravi blokbaster.

- Tata mi je umro. Klasičan početak smešne priče. Sahranili su ga u malom selu u Saseksu. Bili smo jako bliski pa sam često odlazio na njegov grob. Još ga posećujem. Ne brinite se, priča postaje zabavnija - započeo je svoju priču tviteraš.

- Ja sam uvek nosio cveće. Moja mama je često išla i nosila cveće, baš kao i moji baka i deka. Grob mog oca izgledao je tako da bi mogao osvoji treće mesto na sajmu cveća. Ali bilo mi je žao tipa koji je bio sahranjen u grobu pored. On nikad nije imao cveće. Umro je na Božić, sa 37 godina, niko mu nikad nije ostavljao cveće, a na grobu do njegovog kao da je cvećara. Pa sam počeo da kupujem cveće i za njega - nastavio je.

Kako kaže, nepoznatom čoveku je dugo nosio cveće na grob i nikome nije govorio o tome.

- Počeo sam ga gledati kao prijatelja - rekao je

Zbog toga se zapitao ko je taj čovek i da li možda ima nešto zajedničko sa njim pa je odlučio da proveri njegovo ime na Guglu. Ubrzo je otkrio strašnu istinu.

- Žena mu nije ostavljala cveće jer ju je ubio. Na Božić. Nakon što je ubio nju, ubio je i njene roditelje. A zatim se bacio pod voz. Zato mu niko nije ostavljao cveće. Niko osim mene, naravno. Ja sam mu ostavljao cveće svakih nekoliko nedelja. Svakih nekoliko nedelja tokom dve i po godine - napisao je.

Zbog toga je počeo da se oseća loše, najviše zbog ubijene žene i njenih roditelja. Odlučio je da im se nekako iskupi.

- Saznao sam gde su sahranjeni, uzeo cveće i odvezao se tamo. Dok sam stajao pred njihovim grobovima i mrmljao izvinjenje, iza mene se pojavila žena. Htela je da zna ko sam ja i zašto ostavljam cveće na grobu njene tetke, bake i deke. Ispričao sam joj sve, ona je rekla da je to malo čudno, ali i slatko. Složio sam se i pozvao je na piće. Čudo, ali pristala je. Dve godine nakon toga mi je ponovo rekla "da" kad sam je pitao hoće li se udati za mene i eto kako sam ja upoznao svoju suprugu - ispričao je.

Ljude je priča ostavila bez teksta.

- Ovo je verovatno najjača priča o upoznavanju supruge ikad - napisao je jedan, dok je drugi zamerio sebi što se smejao kao nenormalan.

Ostali su čitavu priču opisali kao preludu i predivnu, dok su se svi na kraju složili da bi trebalo da se snimi film o njihovoj ljubavnoj priči.

Pročitaj još