Neobična ljubavna priča sa Tvitera zaludela svet

Neobična ljubavna priča sa Tvitera zaludela svet

Ljubavne priče pojedinih ljudi ponekad više naliče odličnom romanu ili filmu, nego što deluju da su realne i stvarne. Pogotovo ako u čitav konteks jedne ljubavne priče ubacite primese britanskog crnog humora.

Foto: Shutterstock

Tviteraš pod imenom "Siks form poet" odlučio je na toj društvenoj mreži podeli neverovatnu priču o tome kako je upoznao svoju suprugu. Ljubavna priča ovog para, tačnije, situacija koja je dovela do toga da se upoznaju je toliko bizarna da su pojedini tviteraši u komentarima zaključili kako bi film snimljen po njoj bio pravi blokbaster.

- Tata mi je umro. Klasičan početak smešne priče. Sahranili su ga u malom selu u Saseksu. Bili smo jako bliski pa sam često odlazio na njegov grob. Još ga posećujem. Ne brinite se, priča postaje zabavnija - započeo je svoju priču tviteraš.

- Ja sam uvek nosio cveće. Moja mama je često išla i nosila cveće, baš kao i moji baka i deka. Grob mog oca izgledao je tako da bi mogao osvoji treće mesto na sajmu cveća. Ali bilo mi je žao tipa koji je bio sahranjen u grobu pored. On nikad nije imao cveće. Umro je na Božić, sa 37 godina, niko mu nikad nije ostavljao cveće, a na grobu do njegovog kao da je cvećara. Pa sam počeo da kupujem cveće i za njega - nastavio je.

Kako kaže, nepoznatom čoveku je dugo nosio cveće na grob i nikome nije govorio o tome.

- Počeo sam ga gledati kao prijatelja - rekao je

Zbog toga se zapitao ko je taj čovek i da li možda ima nešto zajedničko sa njim pa je odlučio da proveri njegovo ime na Guglu. Ubrzo je otkrio strašnu istinu.

- Žena mu nije ostavljala cveće jer ju je ubio. Na Božić. Nakon što je ubio nju, ubio je i njene roditelje. A zatim se bacio pod voz. Zato mu niko nije ostavljao cveće. Niko osim mene, naravno. Ja sam mu ostavljao cveće svakih nekoliko nedelja. Svakih nekoliko nedelja tokom dve i po godine - napisao je.

Zbog toga je počeo da se oseća loše, najviše zbog ubijene žene i njenih roditelja. Odlučio je da im se nekako iskupi.

- Saznao sam gde su sahranjeni, uzeo cveće i odvezao se tamo. Dok sam stajao pred njihovim grobovima i mrmljao izvinjenje, iza mene se pojavila žena. Htela je da zna ko sam ja i zašto ostavljam cveće na grobu njene tetke, bake i deke. Ispričao sam joj sve, ona je rekla da je to malo čudno, ali i slatko. Složio sam se i pozvao je na piće. Čudo, ali pristala je. Dve godine nakon toga mi je ponovo rekla "da" kad sam je pitao hoće li se udati za mene i eto kako sam ja upoznao svoju suprugu - ispričao je.

Ljude je priča ostavila bez teksta.

- Ovo je verovatno najjača priča o upoznavanju supruge ikad - napisao je jedan, dok je drugi zamerio sebi što se smejao kao nenormalan.

Ostali su čitavu priču opisali kao preludu i predivnu, dok su se svi na kraju složili da bi trebalo da se snimi film o njihovoj ljubavnoj priči.