Dobar ili loš znak - evo šta znači sanjati papagaja

Dobar ili loš znak – evo šta znači sanjati papagaja

Značenje ovog sna više će zavisiti od vašeg osećaja u snu. Evo šta uopšte znači sanjati papagaja. Da li se i vama nekad u snu pojavila ova ptica?

Foto: Unsplash

Možda će vam trebati dobre vesti koje želite da čujete, ali ovaj san takođe može značiti da bi moglo da vam se dogodi nešto strašno, piše 24sedam.

Sanjati da papagaj govori

Sanjati o tome kako papagaji razgovaraju, predstavljaju ljude koji govore o vama. To može biti dobro ili loše. Uradite sledeće, obratite pažnju na ljude koji žive sa vama i prepoznajte ih. Držite se dalje od ljudi koji loše govore o vama sa nekim drugim.

Sanjati šarenog papagaja

Ako imate posao, san u kome vidite šarenog papagaja predstavlja tvrdoglavost i poteškoće za razumevanje. Vođa mora biti jasan, objektivan i inspirativan.

Sanjati šarenog papagaja znači da vas saradnici ili potčinjeni čuju i razumeju. Ponovo analizirajte način na koji komunicirate s njima, čak iako problem nije uvek u vama. Budite mudri da rešite situaciju.

Sanjati da vidite mnogo papagaja

Ovaj san znači da se ne plašite vesti ili da se igrate u životu. Sanjati mnogo papagaja znak je da sami možete donositi odluke i za to preuzeti odgovornost. Zapamtite, donošenje odluke nije nešto čarobno i iznenada će vas odvesti na najbolji put.

Stati na svoje noge zahteva analizu i pažnju o svemu onome za šta smatrate da je najbolje za vas. Biti zreo znači znati da sve ima posledice, birajte mudro tako da rezultati budu odlični.

Sanjati kavez za papagaje

Postoji tajna koja je daleko od vas, ali naći ćete je i razočarati se u nekoga. Nemojte se razočarati i ovo otkriće biće poput otvorenih vrata kaveza. Bolje je pronaći istinu i moći odlučiti o njoj nego živeti u neznanju gde laž postaje vaš zatvor.

Zatvoreno za komentare.