Fotografijom prevarila 3,8 miliona obožavatelja!

Fotografijom prevarila 3,8 miliona obožavatelja!

Influenserka Gabi Hana odlučila je da napravi eksperiment u kojem je lažirala vikend na festivalu Koačela koristeći fotošop i fotografije, odnosno snimke prijatelja koji su zapravo bili na festivalu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели GABBIE HANNA (@gabbiehanna) дана

Uz pomoć nekoliko fotografa i šarenih perika, Hana je pokazala tri potpuno različita (ali vrlo uverljiva) modna stila na Instagramu.

Gabi kaže da su je inspirisali slični štosevi drugih "jutjubera" koji su lažirali putovanja. Hana kaže da, iako nema ništa protiv Koačele, ne misli da bi se introvertnoj osobi poput nje festival svideo. Osim toga, želela je da pokaže koliko je lako lagati na društvenim mrežama.

Nakon što je prvu fotografiju podelila sa svojih više od 3,8 miliona pratilaca, niko od njih uopšte nije posumnjao da nešto nije u redu, a ona je dobila brojne komplimente na račun svog stila.

Tek nakon druge fotografije jedna osoba primetila je da možda blefira, a mnogi su se poprilično iznenadili kad je otkrila da je reč o eksperimentu. Hana kaže i kako joj je žao što je prevarila svoju publiku, ali ističe da su društvene mreže za većinu samo "manipulisana verzija stvarnosti."

- Samo nemojte temeljiti svoj život na nekoliko postova nedeljeno od vašeg omiljenog influensera koji živi ovim glamuroznim, šarenim, zasićenim, trendovskim, neverovatnim životom - kaže Hana, sedeći u stolici u trenirci i naočarama za čitanje.

- Jer sve vreme dok sam se super provodila na Koačeli, bila sam, uglavnom, za ovim stolom.