Kako da vašu proslavu učinite nezaboravnom

Kako da vašu proslavu učinite nezaboravnom

Iako se nekada govorilo da je za odličnu zabavu potrebno samo dobro raspoloženje, očekivanja današnjih zvanica su ipak znatno veća. Svake godine proslave različitih povoda postavljaju nove standarde i pomeraju granice, pogotovo kada na društvenim mrežama vidimo kako to izgleda u svetu.

Foto: Madjionicar Magiko

Dobra hrana, još bolje piće i muzika koja svima prija, svakako su nezaobilazni elementi dobre proslave, ali ono što zvanice očekuju jeste dodatni sadržaj koji će ih zainitrigirati, ali i zabaviti.

Sigurno svi znate čime se bavi mađioničar, ali da li znate šta je iluzionista?

Najkraće rečeno, iluzionista je mađioničar za odrasle. Za razliku od mađioničara, koji se pretežno fokusira na animiranje dece, a u skladu sa tim izvodi i trikove prilagođene toj publici, iluzionista je ozbiljan performer, koji svojim veštinama publiku ostavlja bez daha.

Ovo je ujedno i najređe zanimanje na celom svetu, pa je tako od 2 miliona ljudi, samo jedan profesionalni iluzionista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magiko (@madjionicar)


Iluzionista nije samo čovek koji izvodi trikove sa kartama, već svojevrstan umetnik koji je toliko vešt u sprovođenju svojih iluzija, da publika uglavnom ne može ni da pretpostavi na koji način je određeni trik izveden.

Jedan od najpoznatijih svetskih iluzionista je čuveni Dynamo, kojeg ljudi iz čitavog sveta angažuju za različite proslave i zabave, i čiji performans se ne zaboravlja.

Predstavljamo vam Magika. Ono što je Dynamo u svetu, to je Magiko u Srbiji.

On se poslom iluzioniste bavi već 10 godina, a zahvaljujući svom talentu i veštinama, imao je izuzetno zapaženo učešće u emisiji Ja imam talenat i radio je evente u Holiday INN hotelu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magiko (@madjionicar)

U narednom periodu imaćete prilike da gledate njegove performanse u mnogobrojnim hotelima i restoranima, a ukoliko budete želeli da ga angažujete za svoj restoran, hotel ili bilo koju vrstu proslave, i na taj način je učinite nezaboravnim, to možete učiniti putem maila magiko.illusionist@gmail.com.

Pored toga, možete ga kontaktirati i putem Instagram profila @madjionicar, na kojem možete pogledati i neke od njegovih najpoznatijih trikova o kojima se priča:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magiko (@madjionicar)

Zatvoreno za komentare.