Koje delove tela žene prvo ugledaju kod muškaraca?

Koje delove tela žene prvo ugledaju kod muškaraca?

I žene vole da vide lepog i negovanog muškarca, baš kao što i muškarci vole da vide lepu i zgodnu ženu. Koje delove tela žene prvo ugledaju kod muškaraca?

Foto: Shutterstock

Nije tajna da i žene vole da osmotre muškarca i njegove atribute.

Ali koji je to tip muškarca i koje delove tela žene prvo primete?

Atletska figura

Nema sumnje, isto kao što je muškarcima bitno da žena bude zgodna i u formi, tako je i ženama lepo da na prvi pogled vide muškarca koji vežba i koji je atletski građen. Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tela i čvrstim mišićima.

Široka ramena

Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti. Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Žene privlači izgled koji pokazuje snagu i dominaciju, a razlog nije samo seksualan, nego je evolucioni.

Foto: Shutterstock

Lepe šake

Lepe, negovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni. Šake su uvek odraz nege i higijene, pa je i kod jednog i kod drugog pola ova bitna stavka da bi ste nekoga privukli.

Čvrsta guza

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lepim zadnjicama. Većina je saglasna – zategnuta zadnjica je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Foto: Shutterstock

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lepo, nego i zbog neverovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu. Prva asocijacija kada vide lepe usne su poljupci, a pune usne asociraju na to da će ljubljenje sa njihovim vlasnikom biti vrlo prijatno i uzbudljivo.

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene. Osim što je u poslednje vreme brada postala trend, pa je muškarci jako često puštaju, ona neobavezna brada od par dana ne brijanja im je jako seksi, zato slobodno ostavite brijač sa strane, piše Objektiv.