10 signala koji poručuju da je vaša veza u problemu

10 signala koji poručuju da je vaša veza u problemu

Mislite da vaš odnos nije isti kao ranije? Vaš partner se udaljava od vas i radije provodi vreme sa drugim osobama? Ako postavljate sebi ovakva pitanja, vreme je da preispitate vaš odnos sa partnerom.

Predstavljamo vam 10 signala pomoću kojih ćete lako utvrditi u kom pravcu ide vaš odnos.

Ne koračate kao par

Stabilni parovi sinhronizuju svoje pokrete dok hodaju jedno pored drugog. Kada je ovaj obrazac narušen, to ukazuje da nema povezanosti u vezi.

Odaljavate se se jedno od drugog

Dok jedni smatraju da daljina čini odnos još jačim, drugi tvrde da je upravo to razlog rastanka. Ako se jedan od partnera počne udaljavati bez jasnog razloga, to ukazuje na probleme.

Vaše zenice se ne šire

I u ovom slučaju, oči su ogledalo duše. Ako se zenice vašeg partnera ne šire kao na početku vaše veze, to znači da više nema strasti u njemu.

Tapšete se po ramenu

Iako je ovakav način utehe, sa vremena na vreme, svima potreban, njegovo primenjivanje u vezi nije poželjno. 

Imitirate se

Imitiranje se smatra izuzetno nepristojnim, a imitiranje partnera pokazuje kako mislite da ste superiorni nad njim, iako bi trebalo da budete jednaki.

Druge stvari vam odvlače pažnju

Ako bi vaš partner radije pogledao epizodu omiljene serije ili igrao video igre umesto da provodi vreme sa vama, to je siguran znak upozorenja da se vaša veza bliži kraju.

Držite ruke na bokovima dok pričate

Kada partner stoji u ovom položaju dok razgovara sa vama, to znači da želi da preuzme kontrolu nad situacijom i da pokaže ko je glavni, što se neće pokazati kao dobar znak.

Prekrštate ruke

Prekrštene ruke, ni u jednom slučaju, ne znače ništa dobro. U vezi, to je jedan od načina da se udaljite, odnosno odbranite od partnera.

Upadate jedno drugom u reč

Kada ste u vezi, želite da se i vaša mišljenja uvažavaju. Kada vas partner prekine dok pričate, to znači da razmišlja o bilo čemu, sem o tome šta vi pričate. Drugim rečima, fokusira se samo na sebe.

Niste bliski kao ranije

Ako ste primetili da je vaš partner bliskiji sa drugim osobama, nego sa vama, vreme je da preispitate vaš odnos. Ako vaša intimnost nije na istom nivou kao ranije, pokušajte da razgovarate sa svojim partnerom o tome.

Zatvoreno za komentare.