10 znakova da je ludo zaljubljena u vas!

10 znakova da je ludo zaljubljena u vas!

Devojke ponekad ne znaju direktno da izjave ljubav, već to muškarcima pokazuju na različite načine, a problem se javlja kada muškarci toga nisu svesni i kada ne znaju da pročitaju te famozne "ženske signale".

 Photo: Pixabay

Zato smo odlučili da vam predstavimo znakove koji pokazuju kada su žene ludo zaljubljene u vas.

1. Dele sa vama hranu

 Photo: Pixabay

Iako su stalno na nekim dijetama i režimima ishrane, žene ne vole da dele hranu sa drugima i istraživanja su to pokazala, međutim, ako primetite da devojka sa lakoćom deli sa vama hranu, onda je to dobar znak.

2. Konstantno vas gledaju direktno u oči

 Photo: Pixabay

Istraživanja su pokazala da žene gledaju muškarce direktno u oči kada su zaljubljene u njih. Ako vam se čini da vas devojka gleda kad god se okrenete, onda je to verovatno tačno i verovatno joj se mnogo sviđate.

3. Često vas dodiruju

 Photo: Pixabay

Kada su zaljubljene, devojke žele da vas dodirnu i dotaknu na sve načine. Zato će one na sve moguće načine da pokušaju da se oslone na vas ili da vas uhvate za ruku.

4. Smeju se vašim forama čak i kada nisu smešne

 Photo: Pixabay

Kako bi vam se dopale, one žele da vam pokažu da im se sviđa sve što radite, pa će se smejati čak i kada smeh nije potreban.

5. Uvek su doterane kada su u vašem društvu

 Photo: Pixabay

One će uvek da se trude da budu doterane kako bi vam se dopale, tako da će uvek izgledati kao milion dolara kada su sa vama.

6. Često vam šalju poruke na društvenim mrežama

 Photo: Pixabay

Trudiće se da često sa vama budu u kontaktu pa će na dnevnom nivou da vam šalju poruke ukrašene srcima i slatkim emotikonima.

7. Nenormalno vam lajkuju slike i FB postove

 Photo: Pixabay

Naravno, potrudiće se da vam stave do znanja da se vi njima sviđate pa će lajkovati bukvalno sve što budete postavljali.

8. Idu sa vama gde god ih pozovete

 Photo: Pixabay

Neće odbijati nijedan vaš poziv, pa će sa vama da idu čak i na fudbalske utakmice.

9. Ljute se kada ste sa nekom drugom devojkom u društvu

 Photo: Pixabay

Ako osetite da je ljubomorna i da se ljuti kada ste bili sa nekom drugom drugaricom u društvu, onda je to jasan znak da je zaljubljena.

10. Dele sa vama najintimnije tajne

 Photo: Pixabay

Kako bi vam se što više približila, onda će sa vama deliti najintimnije tajne jer će takođe u vama videti i osobu sa kojom uvek može da razgovara i kojoj može da se poveri.

Zatvoreno za komentare.