10 znakova da vas ona muva

10 znakova da vas ona muva

Dakle, u društvu ste žene koju smatrate atraktivnom, ali niste sasvim sigurni da li joj se dopadate ili je ona samo prijatna prema vama.

Foto: Shutterstock

Uvek je to teško reći, ali evo i 10 najčešćih znakova po kojima ćete znati da li vas "merka"...

Upućuje vam "onaj" pogled

Foto: Shutterstock

Znaćete ukoliko flertuje sa vama seksi pogledom: osetićete vrelinu upućenu ka vama, i neće biti sumnje da vas vidi kao nešto više od prijatelja.

Neprekidno vas dodiruje

Foto: Pixabay

Neke žene vole fizički kontakt, čak i sa svojim prijateljicama, ali ako vas neprestano dodiruje za ruku ili nogu na razigran način, verovatno vam ukazuje da vas smatra vrlo privlačnim.

Smeje se na vaše osrednje šale

Foto: Shutterstock

Smejanje šalama neke osobe je sjajan pokazatelj da njeno društvo smatrate vrednim, ali ukoliko se ona ponaša kao da ste najzabavniji čovek na svetu, definitivno vam šalje signale da je zainteresovana za Vas.

Stvarno sluša vaše priče

Foto: Shutterstock

Ukoliko pokazuje veliko interesovanje za sve vaše priče, to može značiti samo jednu od dve stvari: ili ste neverovatan pripovedač koji joj je zanimljiv na platonski način… ili pokušava da vas smuva.

Nagoveštaj: osim ako vas i svi ostali uvek ne smatraju ovako očaravajućim, verovatno se radi o poslednjem.

Ignoriše svoje prijatelje dok priča sa vama

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste u pabu ili na žurki i ona ignoriše svoje prijatelje zarad vas veći deo noći, to je prilično jasan znak ste vi taj sa kojim želi da provodi vreme.

Sredila se za vas

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste se unapred dogovorili da se nađete – na primer, nasuprot slučajnog susreta u baru – obratite pažnju na to kako se predstavlja. Ukoliko se tip-top sredila zarad vas, to je dobar znak da se nada da će vas ščepati.

Pitala je za vas

Foto: Shutterstock

Znate onu srednjoškolsku dečiju stvar kada Pera kaže Žiki da kaže Mari da mu se sviđa njena prijateljica Ceca? I odrasli to rade ponekad. Ukoliko je pustila poruku preko lanca prijatelja da je zanimate, onda pogodite šta: Zanimate je!

Privremeno se rešila svih muških prijatelja

Foto: Shutterstock

Nepažljivom posmatraču muški prijatelj može izgledati kao momak. Ukoliko im jasno stavlja do znanja da se čiste kad priđete, ona možda pokušava da vam signalizira da je slobodna.

Traži izgovore kojima će produžiti razgovor

Foto: Shutterstock

Ukoliko vaš razgovor već neko vreme usporava, ali ona ne dozvoljava da se završi – obično produžavajući ga sa pitanjima poput "Pa, gde si još putovao?" ili "Koja je tvoja omiljena pesma?" – pokušava da provede više vremena sa vama. To je prijatelju, dobar znak da je zanimate.

Govori vam da vas muva

Foto: Shutterstock

Mnoge žene su spremne da se reše sublimacionog i da vam kažu – rečima – da ih zanimate. Ovo može doći u sledećim formama: "Sladak si" , "Veče je bilo baš zabavno" , i najbolje od svega, "Hajde da ovo uskoro ponovimo." Ne tražite više od ovog vrlo očiglednog znaka!

Dake, to vam je to. Jasno, nema garancije da zanimate ženu dok vam ona to ne kaže i igra viđanja može biti ambivalentna i višesmislena, ali ukoliko vam daje bilo koji od 10 gore navedenih znakova – ili što je još bolje, kombinaciju dva ili više – možete biti poprilično sigurni da vas muvaju. Svaka čast!