11 znakova da ste našli partnera za ceo zivot

11 znakova da ste našli partnera za ceo zivot

Ne sreće se "prava" osoba svakog dana, zato je važno da se, kada je nađete, postarate da je nikada ne izgubite. Evo nekih znakova koji će vam pokazati da vas partner zaista, iskreno voli. Onako, za ceo život.

Želi da budete srećni

Photo: shutterstock

On ili ona vašu sreću stavlja ispred svoje - ne zato što vi to tražite, već zato što sam tako žele. Osmeh na vašem licu ispunjava partnerovo srce, baš kao što ga slomi kada ste tužni. Želi da vam pruži sve što zaslužujete - i to ne u materijalnom smislu.

Dakle, daje sve od sebe da bude partner kakvog želite i kakav vam je potreban.

Nije u iskušenju zbog drugih ljudi

Photo: StockSnap.io

Drugim rečima, nema potrebe da brinete da će vas prevariti. Ne želi da vam slomi srce niti da izgubi vaše poverenje i zato se uvek trudi da uradi pravu stvar. Neverstvo za vašeg partnera nije opcija jer apsolutno nije zainteresovan za bilo koga, osim za vas.

Potpuno vam je predan i to ne morate da dovodite u pitanje.

Rešava vaše probleme, ne ignoriše ih

Photo: shutterstock

On ili ona ne pita možete li o tome da pričate kasnije i ne gura probleme pod tepih. Veoma je važno održavati vezu zdravom sve vreme. Zato, ako imate problem, rešite ga na zdrav način.

Zato što partner želi najbolje za vas, pokušava da razume problem i trudi se da ga rešite, umesto da ga ignoriše.

Ne plaši se vas "prozove"

Photo: shutterstock

Ne u smislu da vas ponižava ili kritikuje (posebno ne pred drugima), ali zna kada treba da vam nešto "prebaci". Drugim rečima, ne ulizuje vam se i ne popušta vam samo da bi izbegao raspravu, ali zna kada treba da samo "pusti" stvari koje nisu vredne rasprave.

Želi da vas zaštiti i želi vam najbolje, zato zna da izrazi brigu i diskutuje sa vama o nečemu kada je zabrinut ili misli da niste u pravu za nešto.

Radi sve što može da vas oraspoloži

Photo: shutterstock

Vaš partner tačno zna da će vas, na primer, oraspoložiti video neke smešne mace, a kada je potrebno da vam donese vaš omiljeni kolač i izmami vam osmeh.

Ne voli kada ste uznemireni ili tužni, a kada je tako, radi sve što može da vas oraspoloži.

Ceni i vaše prijateljstvo

Photo: shutterstock

Seks je važan deo veze, ali nije jedina stvar koja mu je na umu. Smatra vas, pre svega, najboljim prijateljem i ceni to čak i više nego fizičku privlačnost među vama.

Želi da provodi vreme sa vašim prijateljima

Photo: shutterstock

Nema ništa protiv da provodi vreme sa vašim prijateljima ili porodicom, štaviše, želi da provodi vreme sa njima. Ti ljudi ne moraju nužno da mu se dopadaju (mada i to može da bude razlog!), ali uživa da kroz razgovor sa njima saznaje više o vama.

Uostalom, voli da vas vidi srećnu/srećnog i okruženu/okruženog voljenim i bliskim ljudima.

Kada govori o budućnosti, i vi ste tu

Photo: shutterstock

Rečenicu započinje rečju "mi". Želi da ste za svako sledeće, novo iskustvo, kraj njega/nje i ne može da zamisli budućnost bez vas.

Vaše pobede slavi kao svoje

Photo: Unsplash

Vaš partner je vaš najvatreniji navijač i kada nešto postignete, ponosan/na je kao da je sam/a to postigao/la. Pruža vam podršku u svakom trenutku i iskreno vam želi uspeh u karijeri i svemu što vas zanima.

Voli da priča o vama

Photo: shutterstock

Njegovim/njenim prijateljma je već gotovo muka na pomen vašeg imena.  Partner voli da priča o vama i prosto sija kada vas pomene. Ali, ne priča o vama kao o nekom trofeju, već je prosto ponosan/na što je sa vama i uživa da o tome govori.

Čini da se osećate voljeno

Photo: Unsplash

Ne samo da vam govori da vas voli, to vam i pokazuje. Zna da to što vas voli znači da stalno morate da radite na vezi, da vam briše suze kad plačete, da brine o vama kad vas uhvati grip, da vas zasmejava do suza... Jednostavno, znate da ne ide nikuda od vas, da je tu da ostane.

 

Zatvoreno za komentare.