14 stvari kojima muškarci ne mogu odoleti kod žena

14 stvari kojima muškarci ne mogu odoleti kod žena

Iako većina pomisli da muškarci u najvećem broju padaju na žene koje atraktivno izgledaju, anketa koja je sprovedena među jačim polom pokazuje skroz suprotne rezultate.

Foto: Pexels

Neki od njihovih odgovora su nas vrlo iznenadili...

1. Ljubaznost

Muškarci uvek primete ljubazna dela naročito ukoliko dotičnu devojku imaju u vidu za dugoročnu vezu. Čak i naučnici imaju dokaze za ovu činjenicu.

Foto: Pixabay

Ne kaže se za džabe da se dobro dobrim vraća. Ispada da se vraća i kao veće interesovanje od strane muškaraca.

2. Sposobnost da se nađe izlaz u neprijatnim situacijama

Muškarci neprekidno ponavljaju da ih privlači spontanost kako u ponašanju tako i u izgledu. Ispada da je vaša reakcija na neočekivane situacije takođe bitna.

Foto: Pixabay

Ukoliko devojka ume da prizna da je pogrešila umesto da pokušava da se opravda ili se počne ljutiti, imate sjajan način da zadobijete divljenje zainteresovanog muškarca.

3. Nokti

Foto: Pixabay

Mnoge devojke su ubeđene da niko osim njihove manikirke nije zainteresovan za njihove nokte. Međutim izgleda da muškarci cene dobro negovane ruke (iako možda neće primetiti egzaktnu boju laka ili oblika noktiju) jer im to pomaže da steknu utisak koliko devojka vodi računa o sebi.

4. Emotivno stanje

Muškarci primećuju sve što vas muči u životu i što kvari raspoloženje sa vremena na vreme: težak posao, svađe sa roditeljima, patnje zbog neostvarenih snova. Tada počinju da povezuju vaš lik sa patnjom, a zapravo im je potreban izvor pozitivizma. I zato su očarani ženama koje su u stanju da uživaju u životu.

Foto: Pixabay

Neće vam poći od ruke da se pretvarate i predugo jer će vaš muškarac primetiti koliko ste osećanja suzbili unutar sebe čak iako se budete trudili najviše što umete da izgledate kao najsrećnija osoba na svetu. Zato bi trebali da naučite da uživate u malim radostima svakodnevnice.

5. Finansijsko stanje

Žene su se izborile za jednakost u jednom trenutku. To je i razlog zašto ne samo žene već i muškarci gledaju na finansijsko stanje druge strane. Da, ova tema je vrlo delikatna, ali je bitna. Stoga, budite uvereni da vas muškarac ne pita za vaše finansijsko stanje iz radoznalosti, već da bi došao do nekih zaključaka.

Foto: Pixabay

Ukoliko zarađujete više nego on, može se desiti da će mu trebati neko vreme da shvati da li je u stanju da se nosi sa takvom situacijom. Ako zarađujete manje od njega, trebaće mu i neko vreme da uvidi da li su vaši interesi samo finansijske prirode.

6. Samopoštovanje

Muškarci rado upućuju komplimente ženama koje znaju da su vredne tih reči i mrze uveravanje žena u njihovu lepotu kod onih koje to same negiraju. Nema manje privlačne žene za muškarce od one koja neprekidno preispituje svoju lepotu.

Foto: Pixabay

Samopouzdanje koje imate u sopstvenu lepotu kompenzuje bilo kakve umišljene ili stvarne mane u izgledu. Kada to shvatite vrlo lako ćete postati i lepa dama o kojoj muškarci sanjare.

7. Stav prema drugim ženama

Foto: Pexels

Ako ste uputili ne tako ljubak pogled devojci u prolazu ili ste dopustili sebi da izustite neki neprijatan komentar na njen račun, budite sigurni da je vaš muškarac to primetio i da je to protumačio kao set skrivenih kompleksa iz kog proizilaze zavidan i oštar karakter.

8. Stil

Vaš stil može biti presudan faktor u trenutku u kom mu se predstavljate, jer svaki muškarac ima taj san o tome kako bi njegova devojka trebalo da izgleda. Neki se neće usuditi da priđu devojci sa svetlom kosom, a neke druge pak neverovatno odbijaju klišei.

Foto: Unsplash

I zato se nikada ne bi trebalo povinovati tuđim ukusima – nikada nećete biti podjednako dopadljivi svima.

9. Obuća

Da muškarci i te kako obraćaju pažnju na osobu koja ih zanima – od noktiju do obuće. Ne, ne trude se da identifikuju dizajnera vaših cipela niti da upamte kombinaciju boja između cipela i torbe; oni obraćaju pažnju na to koliko vam je udobno u vašoj obući.

Foto: Shutterstock

Kada devojka obuje cipele sa visokom i nestabilnom potpeticom, to ih samo iritira i požele da završe sastanak ili viđanje što pre.

10. Broj prijatelja

Foto: Shutterstock

Muškarcima je bitno da njihova devojka ima svoj život u kome su pravi prijatelji sa kojima je prošla sito i rešeto. Njih uznemiruje nedostatak bliskih prijatelja i neprekidne promene na terenu brojnih poznanstava.

11. Haljine bez leđa

Foto: Pexels

Ne radi se o unutrašnjem kvalitetu, ali je ipak vredno pomena. Topovi i haljine bez leđa su sjajan i lak način da se pokaže malo kože, a da sve izgleda otmenije. Oni su super-ženstveni – ovo je vrlo seksi i ženstven način da se otkrije deo tela, a da se ne otkrije previše.

12. Smeh

Foto: Pixabay

Bez mnogo reči, devojke koje se ne boje da pokažu svoje emocije uvek osvoje muškarce.

13. Smisao za humor

Foto: Pexels

Kada se opisuje savršena devojka uvek ćete pronaći i tačku o smislu za humor. Istraživanjima je dokazano da devojke koje su u stanju da se našale i koje razumeju šalu definitivno imaju prednost. One kojima nedostaju ovi kvaliteti se ne smatraju tako dopadljivim.

14. Ciljevi

Živimo u svetu prepunom događaja i različitih ritmova. To je verovatno i razlog zašto želimo da živimo ispunjen život – pretvorimo velike, lude snove i planove u stvarnost i zašto stremimo da dosegnemo nove visine dok i dalje tragamo za izvorima inspiracije – sve to je i vrlo bitan faktor privlačnosti žene za muškarce.

Foto: Pixabay

Pasivnost i lenjost u devojkama su ono što odbija savremene muškarce.

Međutim, ni žene ne privlače ovakvi muškarci. Zar ne?

Zatvoreno za komentare.