3 greške zbog kojih će vam svaki muškarac okrenuti leđa

3 greške zbog kojih će vam svaki muškarac okrenuti leđa

Kako bi osvojile muškarca iz snova, žene često svesno, ali i nesvesno menjaju svoje ponašanje. Nekada to ponašanje može da ima potpuno suprotan efekat i može da otera vašeg potencijalnog dečka daleko od vas.

Foto: Shutterstock

Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su tipične greške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem.

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene 

Čak i ako prštite od samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan utisak nesigurne i nesamostalne žene, kojoj je u životu preko potreban muškarac.

Foto: Shutterstock

To je nešto što suprotni pol odmah tera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu.

Takav loš utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena, jer tako ističete i vlastite nesigurnosti. 

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije 

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu.

Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više.

Foto: Shutterstock

Stvarnost je potpuno drugačija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma. 

Ne znate da prepoznate potencijal za vezu 

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema, dok s druge strane ne znaju da prepoznaju onog pravog kada im se nađe ispred nosa.

Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti padnu u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnu vezu.

Foto: Shutterstock

Ako primetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresovanosti tako što se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragoceno vreme na njega jer on nikad neće biti dobar.