3 tipa žena sa kojima se muškarci ne zadržavaju

3 tipa žena sa kojima se muškarci ne zadržavaju

Vrlo često se u dugim diskusijama sa prijateljicama povede i tema o tome zašto muškarci tako često i jednostavno odustaju. Dame vrlo često previde svoje sitne postupke, gotovo bezazlene, koji pak muškarcima mogu veoma smetati. Zato je možda vreme da dame porazmisle o nekim svojim postupcima.

Muškarcima najčešće smetaju sitnice koje žene nesvesno rade, a ono što je nesvesno najteže je korigovati, jer kako da menjate nešto, što ne znate da radite?! Pošto ponekad ne znaju šta žene žele, ni kako da im priđu, muškarci jednostavno odustaju i odlaze bez objašenjenja.

Jedan od ključnih načina na koji žene razgrađuju vezu krije se u preuzimanju neke od sledećih uloga:

1. Žena koja mnogo čini, ali više očekuje

Žene koje u odnos ulažu i preko mere svoje mogućnosti, a nisu velikodušne i brižne, jedan su od tri tipa žena koje plaše muškarce. Ove žene čine sve da bi zauzvrat dobile još više. Stalno nabrajaju sve ono što su za partnera učinile, a muškarce to može da guši. Ovakav odnos ne može funkcionisati jer se iza slike velikodušnosti zapravo krije pritajena sebičnost.

Ovo o ženi govori mnogo, ona se oseća toliko nesigurno, da veruje da jedino time što je konstantno dostupna svom partneru može i da ga zadrži.

2. Nezavisna i samostalna žena

Ovo je potpuno druga krajnost. Radi se o ženi koja pre svega misli samo o sebi. Ona je samostalna, nezavisna i jedino važna u tom odnosu, dok je muškarac konstantno u senci. Žene se ovako postavljaju da bi zaštitile sebe. Ako se ne oslone ni na koga, verovatnoća da budu povređene je minimalna.

3. Žene koje se pretvaraju

Ovakve žene su neiskrene i licemerne, a to u samom startu ubija jedan odnos. Ovo je onaj tip žene koji će se pretvarati da voli sve što njega zanima, čak iako joj je sve to beskrajno dosadno. Žene na ovaj način ne postaju samo licemerne u vezi, već i sputavaju sebe i sprečavaju svog muškarca da se zaljubi u njih onakve kakve su. Ovakvo pretvaranje je iscrpljujuće i može biti kratkotrajno.

Na ovaj način pokazujete da niste sigurni u ono što ste, pa se zato skrivate iza drugih maski da biste se nekome dopale.

Ova tri tipa žene moraju se obuzdati i korigovati. Muškarci se zaljubljuju u vaš osmeh, razumevanje i ljupkost, ali pre svega u samopouzdanje! Zato se ne pretvarajte i ne glumite ledenu kraljicu, već jednostavno budite to što jeste i dopustite da se ljubav dogodi!

Zatvoreno za komentare.