3 važne stvari koje ne smete da dozvolite da se dese ni u jednoj ozbiljnoj vezi

3 važne stvari koje ne smete da dozvolite da se dese ni u jednoj ozbiljnoj vezi

Ukoliko spadate u onu grupu devojaka koja je svoju srodnu dušu pronašla i sada gradi neki ozbiljniji i bolji odnos sa svojom jačom polovinom, dobrodošli!

Photo: shutterstock

Mada, iako ste još uvek u potrazi nije na odmet da pročitate šta to ne smete dozvoliti da vam se uvuče u odnos jednog dana!

U nastavku slede 3 važne stvari koje najčešće kvare ljubavnu idilu i neretko dolazi do raskida ili netrpeljivosti među partnerima. Zato ne dozvolite da vam se dese, sprečite ih na vreme.

Nejednaka očekivanja kada su emocije u pitanju

Neki od nas, bilo zbog svoje prirode ili načina vaspitanja nisu veliki ljubitelji iskazivanja osećanja i često vrše pritisak na svoje partnere da se i oni suzdrže od izliva emocija. Ili obrnuto!

Photo: shutterstock

Veoma je važno naći neki balans kako bi obe strane bile srećne i zadovoljene. Ukoliko vaš partner teško prevali preko usta "Volim te", ali već vam je pokazao par puta da je zaista tako, nemojte navaljivati da vam stalno to ponavlja jer ćete na taj način stvoriti neprijatnu situaciju. 

Neslane šale

Ako vaše šale nisu smešne vašem dragom partneru, onda mu upornim insistiranjem na takvom humoru šaljete poruku da ga ne razumete i ne poštujete.

Photo: shutterstock

Dobre namere nisu izgovor za zadirkivanje koje ne donosi smeh, već nervozu. Uvek je bolja ideja da pronađete nešto što je vama i njemu duhovito i da zajedno uživate u dobroj šali. 

Nepouzdanost

Iako vaš dragi nije zlonameran i manipulativan jednostavno je nemaran i neorganizovan i ne možete da se oslonite na njega za neke najobičnije stvari.

Zaboravlja da plati račune ili se ne seća godišnjice (baš nijedne godine).

Photo: shutterstock

Pre svega razgovarajte sa njim, skrenite mu pažnju da vam je potrebna osoba na koju možete da računate i koja će vam biti podrška, a ne teret. Isto važi i za vas.

Za kvalitetan odnos potrebno je dvoje i to dvoje treba da budu pouzdani i sigurni bar svojim najbližim osobama. 

Zatvoreno za komentare.