4 saveta za dobar brak koje smo naučili od Francuskinja

Održavanje zdrave veze nije nimalo lako, ali je uvek važno imati strpljenja i volje. Donosimo vam četiri saveta kojih se Francuskinje pridržavaju kako se ljubavna iskra ne bi ugasila.

Fokusirajte se jedno na drugo

Foto:Unsplash Foto:Unsplash

Ovo je teško postići svakodnevno, ali vrlo je važno odvojiti neko vreme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, deca, prijatelji i porodica mogu da pričekaju bar jedan sat. Jer ako ne možete jednom drugom da posvetite bar malo vremena, vaša iskra će početi da se gasi. Pobegnite od svakodnevice, samo vi i vaš partner.

U redu je sanjariti

Foto:Unsplash Foto:Unsplash

Nema ništa loše u povremenom sanjarenju i maštanju o drugim osobama kada ste u dugoročnoj vezi. Naravno, dokle god ostane samo na tome. Svi smo mi samo ljudi i normalno je da ponekad upoznamo nekoga ko nas privlači. Sanjarenje ne treba da bude rizik za vezu.

Otputujte zajedno

Foto:Unsplash Foto:Unsplash

Razbijte dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami te da se prisetite zašto ste se zaljubili i odlučili da zajedno provedete ostatak života. Kada osetite da je potrebno rasplamsati žar, ovakav iskorak iz svakodnevice idealno je rešenje.

Ne zanemarujte ulogu donjeg rublja

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Francuskinje su poznate po svom stilu odevanja i po tome što veliku važnost pridaju donjem rublju. Tako se u njihovim garderobama uvek nalazi nekoliko lepih setova čipkanih grudnjaka i gaćica. Možda ne mislite da je to toliko važno, ali lep donji veš je nešto što će vaš partner uvek primetiti. 

Pročitaj još