4 skrivena znaka koja ukazuju na raskid

4 skrivena znaka koja ukazuju na raskid

Kad su u pitanju znakovi da veza ne funkcioniše, većina se fokusira na one očite, jasne znakove i ignoriše one koji nisu toliko uočljivi. Ako svoju vezu prepoznajete u ovim stvarima, moguće je da se polako, ali sigurno nazire prekid.

Uvek ste kući

Rutina je prekrasna stvar, a izležavanje na kauču i gledanje filmova je odlična aktivnost za sve zaljubljene parove. No ako se pretvorite u par koji radi samo to i više ne izlazi, jako štetite svojoj vezi. Ljudi su društvena bića, a ako izlaske zamenite kućom i više nikad ne radite nove stvari, s vremenom ćete to međusobno početi da zamerate.

Ne svađate se

Svi normalni parovi se svađaju, a ako u svrhu izbegavanja svađe prečesto popuštate i sve stavljate pod tepih, samo je pitanje vremena kad će jedno od vas eksplodirati. Veze jesu kompromis, ali preterana sklonost kompromisu i žrtvovanju vlastitih stavova vodi u propast.

Ulenjili ste se oko seksa

Mnogi parovi misle da je problem samo ako se seks događa retko, ali nije. Problem je i u dosadnom, rutinski odrađenom seksu koji polako, ali sigurno gubi strast. 

Ignorišete godišnjice, a rođendani su rutina

Čak i ako su vam godišnjice zaista nebitne, dobro je da ih učinite barem malo drugačijima od ostalih dana u godini. Isto važi i za rođendane. Tim danima možete da se osećate posebno, a ako u vezi imate pravilo da ćete ih tretirati kao najobičnije dane pitanje je vremena kad će se barem jedno od vas početi da se oseća sasvim obično.

Zatvoreno za komentare.