4 upozoravajuća znaka da imate posla s muškarcem koji želi da vas kontroliše

4 upozoravajuća znaka da imate posla s muškarcem koji želi da vas kontroliše

Ukoliko se prepoznate u sledećem tekstu, ne razmišljajte, već reagujte! Konstantno zivkanje, proveravanje gde ste i s kim… i slično ponašanje na početku može delovati kao dokaz ljubavi, ali upravo su ovo pokazatelji da frajer s kojim ste u vezi ima potrebu da vas kontroliše.

Photo: shutterstock

Nažalost, ponekad je teško shvatiti da je reč o kontroli, a ako vašu vezu prepoznajete u ovim stvarima, to definitivno nema veze s ljubavlju.

Očekuje da mu se uvek javite

Photo: Unsplash

Ako slučajno propustite njegov poziv, postaje sumnjičav i ljubomoran, a nijedno obrazloženje nije dovoljno dobro da otkloni njegove sumnje.

Otvoreno prigovara kada negde idete bez njega

Photo: Pixabay

Ovo će nekim ženama delovati romantično, ali stvarnost je ipak malo drugačija. Muškarci opsednuti kontrolisanjem jednostavno ne mogu podneti ni najbenignije stvari, na primer kafu na koju odlazite s prijateljicama.

Neočekivano se pojavljuje kod vas

Photo: shutterstock

Ili ako živite zajedno, zna neočekivano da dođe u stan, kao da očekuje da će pronaći nešto što ne bi trebalo. Postoji razlika između romantičnih iznenađenja i nekontrolisane ljubomore.

Očekuje da mu dozvolite čitanje poruka

Photo: Pixabay

A najčešći argument je "ako nemaš šta da kriješ, daćeš mi da vidim s kim se dopisuješ". Poruke su privatna stvar, a ovakvi frajeri će pronaći nešto sumnjivo čak i kad to ne postoji, samo da bi mogli da dokažu da su u pravu.

Zatvoreno za komentare.