5 načina da odbijete muškarca koji vam se ne sviđa

5 načina da odbijete muškarca koji vam se ne sviđa

Uz ovih nekoliko saveta uspećete na kulturan način da muškarcu jasno date do znanja da niste zainteresovane.

Svaka žena koja je ikad bila u izlasku zna da muškarci znaju da budu naporni… Svaki muškarac koji je ikada pokušavao da se nabaci ženi zna da žene znaju da budu jako nekulturne kad ih odbijaju. Uz ovih nekoliko saveta uspećete na kulturan način da muškarcu jasno date do znanja da niste zainteresovane.

1. Kad vas pita za ples...

Umesto "ne", kažite da se odmarate i da ćete možda plesati kasnije. Još jedna opcija je da se pristojno zahvalite i kažete da imate jako neudobne cipele.

2. Kad traži vaš broj...

Predložite da on vama da svoj, pa ćete mu se javiti. Ako i dalje insistira, recite mu da ne volite da dajete brojeve ljudima koje ste tek upoznali.

3. Kad vas pita šta ćete da popijete...

Pristojno se zahvalite i recite da upravo pijete nešto ili da trenutno pauzirate od pića. Ako samo odbijete piće bez objašnjenja, možda ćete delovati bahato i otvoriti vrata neprijatnoj komunikaciji.

4. Kad vas ispituje zašto stojite sami...

Suzdržite se i samo recite da čekate prijateljicu da dođe, pa odglumite da vam je poslala poruku i idite. Muškarci koji postavljaju ovo pitanje samo čekaju bezobrazan odgovor da bi započeli svađu.

5. Kad vas ponudi bilo čime što vam se ne sviđa...

Jednostavno mu objasnite da vam ne bi bilo prijatno da prihvatite (piće/ples), jer vašem dečku to sigurno ne bi bilo drago. Ne morate da imate dečka, dovoljno je da on misli da ga imate.

Zatvoreno za komentare.