5 stvari koje žene ne podnose kod muškaraca

5 stvari koje žene ne podnose kod muškaraca

Niko nije savršen i svako od nas ima neku manu ili neku lošu osobinu, ali ako imate ove karakteristike, onda vam je verovatno vrlo teško da pronađete partnerku.

Foto: Shutterstock

Pronašli smo različite ankete i otkrili 5 stvari koje devojke ne podnose i koje ih najviše nerviraju kod muškaraca.

Evo o čemu je reč:

1. Idiotska frizura i brada

Foto: Shutterstock

Žene vole negovane muškarce koji vode računa o svom izgledu. Ako ste neko ko najviše „fura“ jutarnju frizuru iz kreveta i ko retko uzima češalj u ruke, onda se pripremite na nezadovoljne devojke koje će vam to staviti do znanja. Devojke su takođe dodale da od loše frizure više mrze brade koje nisu trimovane, koje nisu guste i koje deluju kao paučina na muškom licu.

2. Neurednost

Foto: Shutterstock

Još jedna stvar koju devojke dovodi do ludila jeste kada je muškarac neuredan. Devojke su rekle da vole kada muškarac poštuje red i kada zna da sve vrati na svoje mesto. Oni koji stvari razbacuju i koji samo prave lom su najiritantniji likovi ikada.

3. Loš stil

Foto: Pixabay

Pošto devojke vole modu i redovno prate nove trendove, one očekuju da će i njihovi muškarci raditi isto to. Ako ste neko ko ne pridaje mnogo značaja oblačenju i ko ne voli da se moderno i lepo oblači, onda ćete teško uspeti da zadržite neku devojku.

4. Uličarski rečnik

Foto: Pixabay

Ako vam je svaka druga reč „brate“ ili „tebra“, onda ćete verovatno početi da nervirate vašu devojku, ali i sve druge u vašoj okolini. Zbog toga poradite malo na vašem rečniku i pokušajte da promenite način izražavanja.

5. Dlake na leđima

Foto: Shutterstock

Žene su uglavnom tolerantne kada su muške dlake u pitanju i njima ne smetaju dlakave grudi, noge i ruke, ali ako su vam dlakava leđa, onda budite sigurni da njoj neće biti svejedno.

Zatvoreno za komentare.