5 znakova da delite vreme sa srodnom dušom

5 znakova da delite vreme sa srodnom dušom

Nakon dužeg perioda s određenom osobom automatski pomislite da ste u stabilnoj vezi, jer ste već toliko dugo zajedno da imate osećaj da znate svaku misao svoje bolje polovine.

Uveseljavate jedno drugo sitnicama 

Photo: shutterstock

Ovo ne moraju nužno da budu pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak.

Važno je da osetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg veselja i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utiču. 

Obožavate da budete u fizičkom dodiru s partnerom 

Photo: Unsplash

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumeva, ali to se ne odnosi isključivo na razmenu nežnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame.

Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i sa njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja. 

Imate zajedničke šale i gestikulacije 

Photo: Unsplash

Humor je jedan od presudnih faktora za dobru i uspešnu vezu. Osobe koje dele smisao za humor dokazano imaju mnogo više šanse za dugu i sretnu vezu, nego oni koji se razilaze po tom pitanju.

Ako imate zajedničke šale i ako primetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša veza je na odličnom putu. 

Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera 

Photo: Unsplash

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vreme.

Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas, ali malim gestom, na primer, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, partner će vam pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava. 

Verujete u odanost 

Photo: Unsplash

Važno je razgovarati i da se međusobno saslušate. Ako ste vi i vaša bolja polovina u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako vidite sebe s tom osobom na duge staze.

Važno je da uskladite želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.

Zatvoreno za komentare.