5 znakova da vas devojka vara

5 znakova da vas devojka vara

Ako vaša devojka ovo radi, onda postoji mogućnost da se viđa sa drugim muškarcem... Istraživanja su pokazala da 80% muškaraca uopšte nema predstavu da ih njihove devojke varaju, što pokazuje da muškarci zapravo ne znaju kako da prepoznaju signale koje devojke pokazuju kada su u vezi sa drugim muškarcem.

ljubavni par - rasprava - raskidFoto: Shutterstock

Nekoliko saveta koji će vam otvoriti oči kako biste na vreme mogli da otkrijete da li vam je devojka verna i kako biste odmah u startu prekinuli lažnu ljubav.

Postaje seksualno nezainteresovana

Foto: Shutterstock

Ako primetite da vaša devojka odjednom gubi želju da spava sa vama i da deluje nezainteresovano za seks, onda postoji mogućnost da to radi sa drugim muškarcem.

Non stop je na telefonu

Foto: Pikwizard

Ako primetite da vaša partnerka većinu vremena provodi na telefonu, postoje šanse da se ona dopisuje sa drugim muškarcima, pa to proverite ako ste u mogućnosti.

Duže ostaje na poslu

Foto: Shutterstock

Ako vaša devojka duže ostaje na poslu i ako se to dešava dug vremenski period, onda nije isključeno da koristi vreme posle posla kako bi se na kratko videla sa ljubavnikom.

Često izlazi bez vas

Foto: Shutterstock

Slažemo se da parovi trebaju da provode malo vremena radzvojeni, ali ako primetite da ona sve češće želi da izlazi bez vas i da ne želi vaše društvo kada ide sa nekim, velika je verovatnoća da se u tom društvu nalaze i drugi muškarci.

Varala je i pre

Foto: Shutterstock

Jednom varalica, uvek varalica. Ako vam je devojka otkrila da je nekada varala momke, ili je nekog prevarila sa vama, onda postoji mogućnost da isto to i vama uradi, pa se zato pazite.

Zatvoreno za komentare.