5 znakova koji pokazuju da partner nije zaljubljen u vas

5 znakova koji pokazuju da partner nije zaljubljen u vas

Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me... Igra koju smo kao klinci igrali s laticama cveća mnogo je manje simpatična ako je reč o osobi s kojom ozbiljno želite da gradite budućnost. 

Foto: Pixabay

Ovo su znakovi da je vaša budućnost u velikoj krizi, odnosno da je zapravo ni nema.

1. Komunicirate pod njihovim uslovima

Samo kad partneru odgovara, kako partneru odgovara. Pogledaće vašu poruku i ostaviti "seen", odgovoriće sa satima zakašnjenja i jednostavno vas naterati da uvek čekate. Nije da im se uopšte ne sviđate, jednostavno im niste prioritet.

2. Skrivaju vas od prijatelja

Zaljubljena osoba će jedva dočekati da upoznate njegove/njene prijatelje, a osoba koja nije preterano zagrejana za vas neće imati potrebu da se uopše upoznate. 

3. Ignorišu vas na društvenim mrežama

Kad pogledate njihov Fejsbuk, čini vam se da zapravo uopšte niste važni u njihovom životu? Ako vam se to čini, verovatno je istina. Niko ne kaže da svaki partnerov status mora biti o vama, ali ako se čini kao da uopšte ne postojite u njihovom životu, to je jako dobar pokazatelj stvarnog stanja stvari.

4. Govore vam da nisu dobri za vas

Ovo rade iz dva razloga. Prvi, zato što stvarno znaju da neće moći da vam daju ono što želite i drugi, zato što sebi osiguravaju lagani način za beg. Ako vas tokom 6 meseci uveravaju da nisu odgovarajuća osoba za vas, biće im mnogo lakše da samo pobegnu.

5. Nikad vas ne predstavljaju kao svog dečka/devojku

Iako "etikete" ne čine vezu boljom, nije normalno da vas nakon višemesečnog viđanja i dalje drže na ledu i ne žele vam reći na čemu ste. To je znak da samo čekaju da uleti nešto bolje i da je vreme da krenete dalje.

Zatvoreno za komentare.