6 tipova muškaraca na koje će pasti svaka žena

6 tipova muškaraca na koje će pasti svaka žena

Na ovakve tipove žene ne ostaju imune.

Foto: Pixabay

1. Gospodin "Samouvereni"

On je toliko siguran u sebe da vas to ponekad i plaši. Ali ta doza misterije je upravo ono što je privlačno. Ništa ne privlači žene više od muškarca koji se u svojoj koži oseća savršeno.

Zašto je toliko neodoljiv: Niko ne voli "šmokljane" koji su stidljivi i one koji spuštaju glavu pred ženama.

2. Gospodin "Umetnik"

Spontani su i žive za trenutak. Obično će iskoristiti svoju kreativnost kako bi oborili ženu s nogu. Otpevaće joj pesmu, ili joj napisati istu, naslikaće je… Jednom rečju, učiniće da se žena oseća posebnom.

Zašto je toliko neodoljiv: Upravo zato što vas predstavlja kao centar sveta.

3. Gospodin "Egzotični"

Dolazi iz egzotičnih krajeva i ima presladak akcenat koji zvuči toliko seksi da mu prosto ne možete reći ne. Šarmantni su i neodoljivi.

Zašto je toliko neodoljiv: Daleke zemlje, drugačija kultura i običaji privlače radoznale žene željne istraživanja. Uz njega ćete iskusiti ono o čemu ste oduvek maštale.

4. Gospodin "Pažljivi"

Otvara vam vrata od automobila, izmiče stolicu da biste sele, plaća račune u restoranima... On i te kako ume sa ženama. Osetljiv je i veoma pažljiv prema ženskim osećanjima. San snova, zar ne?

Zašto je toliko neodoljiv: Jednom kada se žena "opeče" u vezi sa lošim muškarcem, prvi kome će pustiti da joj se približi jeste upravo "Pažljivko".

5. Beznadežno romantičan tip

Veruje u romansu, konstantno vam donosi cveće, čokolade, pali sveće za vreme večere… Češće vas zove da vam stavi do znanja kako ste mu u mislima.

Zašto je toliko neodoljiv: Nije teško pogoditi - romantika je ono što fali u većini veza. A romantičan tip je prava retkost.

6. Avanturista

Slobodnog duha, vesele prirode, pomalo dečačkog ponašanja i izgleda. Jednom rečju - slatkiš iz komšiluka. Avanturista u svakom pogledu, a to je siguran pokazatelj da vas u svakom momentu na svim poljima čeka luda vožnja puna nepredvidivih ishoda.

Zašto je toliko neodoljiv: Svaka žena ima u sebi zrnce bunta, samo joj je potreban neko ko će je razbuditi i vinuti u visine. Neko sličan njoj, kako bi uživala u svim avanturama za kojima je žudela...

Zatvoreno za komentare.