7 grešaka koje žene u 30-ima prave kad je zabavljanje u pitanju

7 grešaka koje žene u 30-ima prave kad je zabavljanje u pitanju

Izbegnite ove greške ukoliko želite da pronađete idealnog partnera. Kad je zabavljanje u pitanju, postoje mnoge greške koje svi mi činimo, pre ili kasnije. Iako s godinama dolazi i iskustvo, ipak neke stvari teško naučimo, posebno kad su u pitanju muškarci i ljubav.

Foto: Shutterstock

Istraživanja su pokazala da čak i pametne žene u svojim 30-ima čine određene greške u odnosima s muškarcima i prilikom upoznavanja.

Želite li pronaći svog "gospodina pravog", ovo su greške koje biste trebali da izbegavate.

Čekate "savršeni trenutak"

Foto: Shutterstock

Budete li čekali pravo vreme da nekome pristupite ili da nekome priznate da vam se sviđa, mogli biste zažaliti.

Ako samo stalno čekate da se sve stvari poslože, da pronađete pravi posao, da budete finansijski stabilni, itd., onda nikad nećete pronaći idealnog partnera jer vam uvek određeni segment života neće biti onakav kakav biste vi hteli da bude.

Stoga, prestanite da čekate! S godinama će vam sve ovo biti još teže.

Stalno padate na iste tipove

Foto: Shutterstock

Svaka žena ima svoj tip muškarca na koji pada i koju je privlači. Ipak, ako još niste pronašli "gospodina pravog", možda birate pogrešne tipove muškaraca.

Budite otvoreni i dopustite sebi da upoznate nekoga ko možda i ne udovoljava svim vašim unapred zadanim kriterijumima. Ko zna, možda se prijatno iznenadite.

Previše ste direktni

Foto: Shutterstock

Muškarci ne vole previše nametljive žene ili tzv. udavače. Nemojte dozvoliti da vam na čelu piše da očajnički tražite ili želite partnera. Budite spontani jer muškarci ne vole agresivne žene.

Naravno da trebate biti iskreni kad su vaše namere i potrebe u pitanju, ali zadržite i dozu misterioznosti.

Želite savršenog

Foto: Shutterstock

Niko nije savršen pa ni vi sami, zar ne? Zašto onda od muškaraca očekujete da budu savršeni? Želite li da pronađete partnera, morate biti svesni činjenice da svako ima svoje nedostatke ili mane i da ćete ih kad tad morati prihvatiti.

Dakle, snizite malo svoje stroge kriterijume i počnite da prihvatate ljude sa svim njihovim nesavršenostima jer savršeni čovek ionako ne postoji.

Potcenjujete se

Foto: Unsplash

I dok neke žene teže ka savršenstvu, druge su toliko očajne što ne mogu pronaći partnera da pristaju na svašta samo kako ne bi bile same. Nemojte to dozvoliti i trošiti svoje vreme na one koji vas ne zaslužuju.

Pokušavate da ga promenite

Foto: Pexels

Niko se ne može promeniti, ukoliko to sam ne želi. Loši momci uvek će biti loši i nema smisla truditi se da ih promenite. Ipak, mnoge žene to pokušavaju a onda se čude zašto im je srce slomljeno. Jednostavno odustanite od te ideje.

Uvek ste dostupni

Foto: Shutterstock

Muškarcima su uvek zanimljive one pomalo nedostižne žene. Iz tog razloga, prilikom početka veze nemojte stalno biti dostupni, već mu pokažite da vam je život i bez njega ispunjen. U protivnom, mogao bi pomisliti da ste očajni.

Ovo su samo neke od klasičnih grešaka s kojima se više-manje susrela svaka žena prilikom zabavljanja s muškarcima, a neke od njih sigurno ste i sami učinili.

Da biste upoznali svog idealnog partnera, morate biti svoji i da naučite da volete sami sebe. On će se pojaviti, pre ili kasnije, i to u onom trenutku kad ga najmanje budete očekivali.

Zatvoreno za komentare.