Zašto je biti singl zapravo bolje nego što mislite

Zašto je biti singl zapravo bolje nego što mislite

Razmazite se s nečim što ste oduvek hteli, jer vam niko to neće prebacivati.

I dalje na svoj singl status gledate kao na nešto loše? Vreme je da to prestanete da radite, jer ako se samo na kratko pogledate u ogledalo, biće vam jasno da pred vama stoji pametnija, jača, iskusnija, sigurnija i samouverenija žena nego ikad pre.

Takve ste sigurno postale i kada je u pitanju ljubav, a i brojna istraživanja pokazala su kako se žene po tom pitanju takođe opamećuju u kasnim dvadesetim ili tridesetim kada im se menja slika idealnog partnera i onoga šta žele od života i ljubavi.

Evo zašto vaš samački život u ovim godinama uopšte nije loša stvar. Ko zna, možda vas ovaj tekst podstakne i da napokon izađete iz veze koja vas ne zadovoljava u potpunosti.

1. Možete bilo šta, s bilo kim i kad god želite

Niko vas ne drži da već sutra spakujete kofere i otputujete negde, pa makar samo na vikend, da ostanete celu noć napolju, spavate ceo naredni dan, odete na čak nekoliko sastanaka i da na kraju krajeva radite baš sve što vam srce poželi.

2. Pametnije birate s kim ćete izaći na sastanak

Sada dobro znate kakvog partnera želite, a kakvog definitivno ne želite, i nećete izaći s bilo kim ili uskakati u vezu tek tako.

3. Bolje ćete se povezati s prijateljima

Kada ste slobodne, imate više vremena za druženje s prijateljima i porodicom, a to baš nikada nije loša stvar, jer ćete se još bolje povezati.

4. Imaćete više vremena za sebe

Posvetiti se sebi jeste ono što vam treba i što zaslužujete, a često nemate vremena za to, zbog čega se osećate loše. Iskoristite ovo vreme najbolje što možete za rad na sebi kako biste postali još bolja verzija sebe.

5. Učite na tuđim greškama

Vaši zauzeti prijatelji sigurno imaju korisne savete i ispovesti o svojim bivšim i sadašnjim vezama koji vam mogu otkriti još puno toga o odnosu između muškaraca i žena.

6. Sada možete biti vrlo sebični s novcem

Razmazite se s nečim što ste oduvek hteli, jer vam niko to neće prebacivati.

7. Možete se u potpunosti posvetiti karijeri

Kada ste u vezi, prekovremeni rad i rad vikendima teže vam pada, jer biste to vreme logično voleli da provedete sa partnerom. Dokažite napokon šefu koliko ste posvećeni poslu i zaradite to unapređenje, povišicu ili šta god već želite.