7 stvari koje su muškarcima važnije od toga kako žena izgleda

7 stvari koje su muškarcima važnije od toga kako žena izgleda

Izgled je bitan za prvi utisak, ali, sve kasnije impresije ćete ostaviti nekim drugim vrlinama... Ovo su stvari koje su muškarcima važnije od toga kako izgledate.

Foto: Shutterstock

Sposobnost slušanja. Uopšte nije bitno priča li vam s oduševljenjem o nadolazećoj utakmici, potencijalnom napredovanju na poslu, porodičnim problemima ili prepirci sa šefom, on želi ženu koja zna i želi da ga sasluša, i čuje.

Spontani karakter. Primetite li da on u startu ima očekivanja koje ne možete ili ne želite zadovoljavati, nemojte se ni truditi oko veze. U vezi trebate biti s onim pred kojim možete biti opušteni i slobodni, a on će gubiti glavu za vama takvom kakva jeste.

Foto: Shutterstock

Gurmanstvo. Niko ne želi da bude u vezi s nekim ko stalno dramatizuje oko ishrane, “zdravih“ namirnica, brojenja kalorija i izbegavanja obroka. Muškarac želi ženu koja će s njim sesti i jesti bez srama ili griže savesti.

Kulinarsko umeće. Frajeri vole žene koje su vešte u kuhinji i koje znaju ukusno da pripreme hranu. Bez obzira na njegov odgoj, oni iskonski tradicionalni muški nagoni u njemu su oduševljeni ženom koja je vrsna kuvarica i domaćica.

Brižnost. Njemu ne treba mama i uopšte nije bitno može li većinu svojih obaveza ispuniti sam, bez ičije pomoći, ali on želi da ima nekoga ko brine o njemu i ko mu na dnevnoj bazi pokazuje koliko joj ta osoba znači.

Foto: Shutterstock

Duhovitost. Smejete li se po prirodi često te ste vesela, vedra i nasmešena osoba, imate dobre šanse da osvojite njegovo srce. Niko ne voli hladne, suzdržane i smrtno ozbiljne sante leda.

Prirodna lepota. Što lepše i negovanije izgledate uz što manje bilo kakvih veštačkih dodataka, šminke i zahvata, to imate veće šanse. Tipovi će uvek primetiti negovanu i lepu ženu, ali ako moraju da biraju, uvek će pre odabrati prirodnu nego veštačku lepotu, kao i manje šminke.