7 tipova muškaraca koji se nikada neće promeniti

7 tipova muškaraca koji se nikada neće promeniti

Svi imaju svoje mane. Ali, ipak postoje muškarci kojima lični nedostaci onemogućavaju normalan odnos sa partnerkom.

Mamini sinovi

Mamini sinovi su posebno opasni i postoje dve vrste. Prva vrsta previše voli svoju majku, pa šta god da radite, nećete doći do njenog nivoa, dok je druga vrsta navikla da mama sve čini za njih, da ne može ništa učiniti bez njene pomoći. A šta je gore od ta dva, procenite same. U svakom slučaju, najbolje bi bilo da ih se klonite.

Radoholičar

Postoji razlika između ambicioznog čoveka i radoholičara. Pre će sedeti još nekoliko sati u kancelariji nego otići na večeru sa vama u restoran. Iako njegove ambicije mogu biti seksi i dostojne divljenja na početku odnosa, on će uvek prvo odabrati posao.

Indiferentan

Ako na početku odnosa nije bio posebno zaljubljen u vas, onda nikad neće biti ludo zaljubljen. Teško je čuti, ali istina je.

Najbitniji mu je njegov izgled

Ako se muškarac često brije i čini pedikir češće od vas, on je previše opsednut svojim izgledom. Ne želi da se takmiči sa vama, ali svake večeri mora da očisti lice i nanese masku. I neće se promeniti sa godinama. Naprotiv, sve će više brinuti o sebi kako bi što duže ostao mlad.

Organizuje iste izlaske

Pica i serije - dobar odmor, ali ovo ne bi trebalo da bude njegova jedina zabava. Odrasli ljudi idu u pozorišta, na razne događaje, izlete. Ako vas stalno odvodi u bar da biste se družili sa njegovim prijateljima, malo je verovatno da će se on promeniti.

Ženskaroš

Zna kako da šarmira, odličan je ljubavnik i zato što imate tako strastvenu i naizgled idealnu vezu, mislite da će uskoro zaboraviti na sve ostale devojke. Ali, vi ste samo deo njegovog harema.

Egoista

Postoji tanka linija između onoga što možemo tolerisati u odnosima radi ljubavi i šta ne smemo da dozvolimo drugima. Egoista čak i ne skriva svoje nedostatke. Ako on uvek stavlja svoje želje i potrebe ispred vaših, recite mu zbogom.

Zatvoreno za komentare.