7 totalno zbunjujućih stvari koje muškarac radi kad mu se sviđate

7 totalno zbunjujućih stvari koje muškarac radi kad mu se sviđate

Kad je reč o osećajima i razmišljanjima, muškarci su prilično tajnoviti. Zapravo, vrlo malo pričaju o tome – čak i kad su u isključivo muškom društvu. Razotkrićemo stvari koje muškarac radi kad mu se sviđate...

Foto: Shutterstock

Ne, nisu samo žene komplikovane – i muškarci ih zbunjuju redovno nejasnim signalima koje ostavljaju puno upitnika. Sviđate li mu se ili ne? Takva pitanja postavljate često nakon što upoznate nekog novog lika. Često se ženama u fazi sastanaka i izlazaka predbacuje kako su teške i komplikovane.

Međutim, zaboravlja se da su muškarci isto takvi! Redovno moraju da nagađaju šta se krije iza njihovog neretko čudnog ponašanja. Hm, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplikovano?! Retko ko direktno kaže šta misli i želi. Umesto toga muškarci rade ove čudnovate stvari – a kako bi pokazali da im se sviđaju…

1. Suzdržan je u razgovorima

Ako deluje suzdržano dok razgovara s vama, to je znak da mu se sviđate. Radije ćuti i pušta da vi pričate. To često deluje negativno – jer se smatra kako je ćutanje znak dosade ili nezainteresovanosti. Međutim, muškarac ćuti kad želi da bude siguran – odnosno, daje vama da vodite razgovor kako bi smanjio rizik greške da vas "udavi" nekom temom. Ima smisla, zar ne?

Foto: Shutterstock

2. Ne inicira telesnu intimnost

Da, dobro ste pročitali. Ako se ne trudi da vas dodirne, to ne mora biti znak da mu se ne sviđate. Ako polako reaguje na telesnu intimu, verovatno se boji da će uništiti vezu koju imate. Radije će uzeti dovoljno vremena da stvori pravu, duboku povezanost s vama. Hm, ko bi to pomislio…

3. Deluje tašto i narcisoidno

Kad napokon počne da razgovara s vama, često izjavljuje stvari koje deluju naduvano i narcisoidno? I to je jasan znak da mu se sviđate – želi da vas zadivi i pokaže šta vam šta može da ponudi. Međutim, to često ode u pogrešnom smeru te kod vas probudi negativne osećaje – ko bi rekao da ga pogrešno razumete?

4. Zna napamet vaš Instagram feed i prati vas na svim društvenim mrežama

Uvek je jedan od prvih koji reaguje na vaše objave? OK, možda to zvuči malo zastrašujuće, ali to je danas sasvim normalno. Ako ste probudile zanimanje kod nekog muškarca, on će vas sigurno „proveravati“ na društvenim mrežama. Nema tu ništa loše.

Foto: Shutterstock

5. Ignoriše vas

Ne zna se tačno zašto, ali muškarci su zamislili kako moraju da vas ignorišu neko vreme – jer to žene vole i biće im zato više seksi! Međutim, to je sve, ali samo ne seksi! Bilo bi mnogo lepše da im pokaže jasno svoje zanimanje.

6. Ekstremno je napet

Još jedan znak da mu se sviđate je njegov ekstremno napet način ponašanja i govora tela. Sedi nasuprot vas kao da ima metlu u … ? Ne može da otvori usta? Njegova mimika je napeta i neprirodna? Super! Naime, ti znakovi nisu ništa čudno – nego su znak njegovog straha i nesigurnosti. Pošaljite mu dobre vibracije i odmah će se opustiti…

7. Baca fore i viceve

Muškarci malo preozbiljno shvataju činjenicu da žene vole da se smeju, odnosno da je duhovitost seksi. Međutim, neke viceve bi mogle pogrešno da protumače – u najgorem slučaju i da se uvrede. Dakle, ne žele glupe fore – upamtite to, dragi momci!

Ostavi komentar