Razvodi za rubriku "Verovali ili ne": 8 najluđih razloga za razvod

Razvodi za rubriku „Verovali ili ne“: 8 najluđih razloga za razvod

U današnje vreme, razvod braka više nije toliko neobična pojava kao pre 50-ak godina. Najčešći razlog je, naravno neverstvo. Ali bračni parovi mogu pronaći razlog za prekid zajedničkog života u nekim vrlo neobičnim situacijama.

Foto: Shutterstock

Ovih 8 su stvarno za rubriku verovali ili ne...

Previše si ružna!

Jian Feng je čovek iz Kine koji se nije samo razveo od svoje žene, već ju je takođe tužio pred sudom zato što je ružna! Šokantno, ali je pored razvoda dobio i 120.000 dolara odštete!

Kada se oženio sa njegovom prelepom ženom nekoliko godina ranije, nije bio svestan da je njena lepota poboljšana plastičnom hirurgijom. Kada su dobili prvo dete, Feng je bio zapanjen. 

Foto: Shutterstock

Rekao je kako je njegova ćerkica bila toliko ružna da je ostao bez reči. Potom je saznao za plastični zahvat od oko 100.000 dolara kom se podvrgla njegova žena pre nego što ju je upoznao.

Osnova za njegovu tužbu je bilo to što se oženio sa njome usled lažnih pretpostavki.

Mrtav si!

Japanci definitivno vole svoje tehničke igračke iako moramo reći da neke od njih ipak uzimaju isuviše ozbiljno. Par koji je voleo da igra kompjuterske igrice se rastao kada je žena rešila da ubije svog supruga.

Foto: Shutterstock

Ovo zvuči kao ozbiljan zločin, ali u stvarnosti. Naime, žena je ubila samo kompjuterskog lika svog supruga u jednoj igrici tako što se koristila ilegalnim softverom kako bi hakovala njegov nalog za igranje igre.

Kako bi to bez sumnje svaka odrasla osoba učinila, suprug je kontaktirao policiju i prijavio zločin svoje žene.

Na opšte čuđenje, ispada da je u Japanu ovo njeno delo zapravo pravi-pravcati zločin i sada je suočena sa potencijalnih 5 godina zatvora ili 5.000 dolara kazne!

Dugo se kuvalo

U slučaju u kome se razveo jedan od najstarijih parova, 90 godina star Antonio se razveo od svoje žene sa kojom je bio u braku čak 77 godina.

Izgleda da je njegova žena Rosa koja ima 96 godina tajila tajnu – i to vrlo dugo. Ostaje nam samo da se pitamo kako je ona izašla na svetlost dana posle toliko godina, ali je bila dovoljna da Antonio spakuje kofere.

Foto: Pixabay

On je nekako saznao da ga je Rosa prevarila. Naravno, sasvim validan razlog za razvod, čak pored toga što se afera desila tokom 40-ih godina prošlog veka!

Makar Antonio na to tako gleda, a ko smo mi da ga prozivamo? Možda tamo negde postoji i vebsajt i na njemu i potražnja za devedestogodišnjim muškarcima.

Rat štrebera

Ovo je pomalo zeznuto, pa obratite pažnju. Ejmi Tejlor i Dejvid Polard su uživali u životu koji su vodili u onlajn svetu, možda čak i više nego u stvarnom svetu.

Par je navodno uživao u igranju popularnih onlajn igara poput Second Life i World of Warcraft.

Foto: Pixabay

Dejvid tj. njegov onlajn alter-ego "Barmy" je imao virtuelnu aferu sa virtuelnom prostitutkom i njemu je bilo oprošteno od strane Ejmi odnosno njenog alter-ega "Laure Skye" koja je očigledno imala virtuelnu prirodu sklonu opraštanju.

Međutim, "Barmy" je izgubio strpljenje sa "Laurom" kada je Ejmi počela previše da igra World of Warcraft i tako zaboravila da se pojavi na virtuelnom sastanku koji je planiran za "Lauru".

Posle onoga što je nekada delovalo kao srećan brak, par se razveo kako u ovom svetu tako i u onom virtuelnom.

Tajne lepote

Muškarac iz Saudijske Arabije je bio oženjen 30 godina i nikada nije video svojim očima lice svoje neveste. Vodeći se strogim religioznim pravilima, žena nikada nije viđena od strane bilo koga bez tradicionalne burke koja joj je pokrivala glavu u celini.

Foto: Shutterstock

Jedne noći dok mu je žena spavala, muževa znatiželja je konačno nadvladala i odlučio je da zaviri ispod vela kako bi video lice svoje žene. Njegova žena se odmah probudila i bila je užasno kivna na svog muža.

Toliko ljuta, da je zapravo zatražila razvod.

G. Čisti

Žena iz Nemačke je stavila tačku na svoj 15 godina dug brak pošto je odlučila da više ne može da trpi suprugovu opsesivnu čistoću.

Foto: Shutterstock

Muškarac je navodno provodio veći deo vremena u kući čisteći stvari i premeštajući nameštaj.

Kap koja je prelila čašu je bila kada je srušio unutrašnji zid u njihovom domu i ponovo ga sazidao samo zato što je bio prljav.

Ovaj brak zaudara

Neka ovo bude nauk onima koji odluče da se venčaju prerano. Dvadeset i tri godine stara Jara Sad Al-Din i trideset i jednu godinu star Ajsar Ali su odlučili da se venčaju samo dve nedelje pošto su se upoznali u avionu koji se vraćao iz Egipta.

Posle samo dva meseca ona je počela da misli kako joj baš nešto i ne miriše dobro. Nažalost, izvor neprijatnog mirisa je bio njen novi muž.

Foto: Shutterstock

Kada ga je suočila sa time, on je tvrdio da nije u stanju da se kupa usled kožne bolesti i da je pored nje još i alergičan na vodu.

Ispostavilo se da je kožna bolest istina, ali alergija na vodu je bila laž. Pošto je odbio da joj da razvod, ona nije bila u mogućnosti da dobije kolu što je po islamskom pravu sporazum koji ženi dozvoljava razvod ako je voljna da se odrekne nekih svojih finansijskih prava.

Rekla mi ptičica

Žena iz Kine je postala vrlo sumnjičava po pitanju aktivnosti svog muža pošto je njihov ljubimac, jedna vrsta čvorka, počeo da ponavlja neke novonaučene reči. Među rečima su se našle "razvod," "volim te," i "strpljenje."

Foto: Shutterstock

Ne treba biti astrofizičar pa shvatiti kako je ptica pokupila ove reči. Žena je posumnjala da je ptica naučila nove reči zahvaljujući tajnim telefonskim razgovorima njenog muža sa svojom ljubavnicom.

Žena je podnela zahtev za razvod i nadala se da će ptica biti svedok protiv njenog muža, ali ptici nije dozvoljeno da "svedoči."

Zatvoreno za komentare.