8 trikova uz koje ćete ga pretvoriti u frajera bez mane!

8 trikova uz koje ćete ga pretvoriti u frajera bez mane!

Uz malo truda i rada, vaša jača polovina postaće frajer bez mane, pravi gospodin savršeni po vašoj meri.

Photo: Shutterstock

Sledeći trikovi doprineće da budete zadovoljni, a na neki način ćete oboje i malo da radite na sebi. 

1. Rešite ga zavisnosti o nezdravoj hrani

Photo: Pexels

Velika većina muškaraca prilično je komplikovana kada je reč o zdravoj hrani. Ali tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite da kuvate što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili utakmicu. Ovo je dobro i za vas jer nećete doći u iskušenje da i vi zgrešite s njim. 

2. Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Photo: Shutterstock

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i što da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša nedolično.

Zato ga u restoranu sednite preko puta ogledala kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate. 

3. Objasnite mu šta je bonton

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu greši. Na primer, ako vam pridrži stolicu dok sedate, ili ne otvori vrata, nemojte same da to da činite, već se samo nasmešite i pokažite mu šta čekate.

Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao što treba da učini. Nemojte da dopustite da stari kavaljerski običaji nestanu samo zato što muškarac ne želi da odraste. 

4. Razbijte seksualnu monotoniju

Photo: Shutterstock

Kada jednom shvate da vam se nešto dopada, ponavljaće to neprestano jer smatraju da sa tim ne mogu da pogreše. Zato vi preuzmite na sebe uvođenje noviteta i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

5. Ukažite mu na njegovu lenjost

 Photo: Shutterstock

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati... Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ihuradi.

Od aktivnosti prvo predložite piknik u prirodi koji zbilja ne zahtijeva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu greši. 

6. Pomozite mu da se oslobodi u ženskom društvu

Photo: Shutterstock

Naravno, nije mu mesto na kafi s vama i vašim prijateljicama, međutim, ne želite da ga gledate namrgođenog kako lista naslovne strane društvenih mreža dok vi pokušavate održati razgovor u društvu u kojem ste se oboje zatekli.

Pokušajte da usmerite priču na neku njemu poznatu temu kako bi se malo oslobodio i shvatio da nema ništa loše u u razgovoru sa većinskim ženskim društvom. 

7. Otvoreno mu recite da vam se ne sviđa njegova frizura

  Photo: Shutterstock

To što on vašu veoma često i ne primeti, ne znači da vi nemate pravo da mu kažete da mu trenutna frizura ne pristaje. Na pristojan način mu sugerišite nešto što mislite da bi mu puno bolje pristajalo.

Ipak ste vi ta koja ga gleda čitav dan, zašto ne biste rekle svoje mišljenje?

8. Umešajte svoje ideje u njegov dosadan stil oblačenja

Photo: Shutterstock

Niste mu majka da mu kupujete odeću, ali vaš predlog ili komentar bi trebalo najviše da ceni. Pokažite mu sliku neke super košulje i prokomentarišite kako bi on odlično izgledao u njoj.

Na taj način nećete nimalo da ga uvreditde, a vešto ćete mu nametnuti svoju ideju đta bi trebalo da nosi. 

Zatvoreno za komentare.