9 vrsta "nenormalnih" veza koje su danas postale normalne

9 vrsta „nenormalnih“ veza koje su danas postale normalne

U današnje vreme je spektar između "u vezi" i "solo" širi nego ikad pre...

 Photo: Pixabay

1. Bivši s kojim se još uvek povremeno (s)petljate

Vas dvoje ste navikli da budete zajedno pa niste još uvek u mogućnosti da u potpunosti odustanete. Ne želite više da budete u vezi s njim, raskinuli ste s dobrim razlogom, ali kada se osećate usamljeno, još uvek vam je dovoljno privlačan da dogovorite druženje. Iako ovo nije najzdraviji kraj veze, barem ste u dobrim odnosima dok ne naleti sledeći.

2. "Volim te, ali se bojim to da kažem"

 Photo: Pexels

Vas dvoje ste potpuno ludi jedno za drugim i svi oko vas to vide osim, naravno, vas dvoje. Previše ste preplašeni da mu priznate svoja osećanja, kao i on vama. Umesto toga, glumite da ste u potpunosti ravnodušni i večno odgađate pomicanje stvari na viši nivo.

3. Poziv upomoć

 Photo: Pexels

Jedino vreme kada vas on zove ili kad vi zovete njega je kad se neko od vas zaželi malo akcije. Vi i on niste kompatibilni ni po čemu i ne pada vam ni na kraj pameti da komunicirate sa njime, osim kada dogovarate druženje. Možda ni za to nije idealni kandidat, ali kraj ostalih opcija, on je najmanje zlo.

4. Srodna duša s Tindera

 Photo: Pixabay

Iako na Tinderu niste celu večnost, upoznali ste frajera koji je jednom rečju savršen. Već nedeljama četujete svako veče, zasmejava vas i zabavlja i zapravo uživate u njegovom virtualnom društvu. Jedini problem je što očigledno i vama i njemu nedostaje hrabrosti da "vezu" prenesete u stvarni život.

5. "Trenutno ne želim vezu, ali ne bih da viđam ostale frajere"

 Photo: Pexels

Ovo je jedna od najbesmislenijih lažnih veza koje postoje. On je bio jasan kao dan kada vam je dao do znanja da nije zainteresovan za vezu, ali upadne u začarani krug lošeg raspoloženja čim vi spomenete nekog drugog. Ovakvog pustite da odleprša dok kažete seks. Poslednje što vam treba je frajer na kog ćete mesecima ili godinama čekati da se odluči, dok postoje frajeri koji bi ubili za vezu s vama.

6. Prijatelji koji povremeno postanu nešto više

 Photo: Unsplash

Ne želite vezu s njim i vaše prijateljstvo je toliko snažno i neverovatno vam znači. Ali iako biste voleli, jednostavno ga ne možete doživeti kao frajera s kojim biste bili u vezi. Ali ga zato povremeno doživite kao savršeno kompetentno društvo da vam ulepša usamljene noći.

7. Veza do koje vam "nije stalo"

 Photo: Unsplash

U vezi ste, ali iz samo vama poznatih razloga glumite kako ni vama ni njemu nije stalo. Nijedno od vas ne želi delovati preterano angažovano i zaljubljeno, pa glumite ravnodušne sante leda, dok ste zapravo oboje vrući gejziri kojima je itekako stalo.

8. Frajeri s kojima "razgovarate"

 Photo: Pexels

Bili ste na nekoliko dejtova, neki frajeri su vam se svideli, ali i dalje zapravo nemate pojma šta o njima tačno mislite. Dok ne smislite i ne odlučite se, nastavljate da razgovarate s potencijalnim kandidatima.

9. Najnajbolji prijatelj

 Photo: Pexels

On vam je najbolji prijatelj kog poznajete već godinama i s kojim sve radite zajedno. Niti vama niti njemu ne pada na pamet da možda biti zajedno i nikada se u životu niste ni dotakli, ali i vi i on poludite od ljubomore u svojoj samoći kada čujete da ste upoznali nekoga.

Zatvoreno za komentare.