5 saveta koje treba poslušati ako želite da privučete pravu ljubav

5 saveta koje treba poslušati ako želite da privučete pravu ljubav

Pronaći pravog partnera čini se kao težak zadatak, ali ne mora biti tako. Važno je da ste iskreni sami sa sobom, da se ne pretvarate da ste nešto što niste, kao i da volite i cenite sebe.

Da biste privukli pravu ljubav u svoj život, morate najpre krenuti od sebe i iskreno reći sebi šta želite u životu.

Ovih 5 saveta vam može pomoći u tome.

Ne glumite, već budite to što jeste

Kako biste ostvarili normalan ljubavni odnos, najpre morate voleti i prihvatiti sebe, jer će vas tada i drugi moći prihvatiti. Ne tražite partnera kako bi se osećali potpuno, jer su to pogrešna očekivanja koja se često ne završavaju dobro.

Na vama je da prihvatite sve svoje vrline i mane, i da se osećate dobro i ispunjeno u svojoj koži. Ljude privlače oni koji vole sebe bez obzira na sve, i prihvataju da niko nije savršen, odnosno da svi mi imamo i pozitivnih i negativnih strana - jer savršen čovek ne postoji!

Kada sebe prikažete onakvi kakvi zaista jeste, tada su šanse da ćete pronaći svoju srodnu dušu višestruko veće.

Ne ograničavajte sami sebe

Setite se da kako zračite - tako i privlačite. To znači da, ako ne verujete da zaslužujete pravu ljubav, tada je nećete ni osetiti. Ako mislite da ste bolji od drugih, ni tada nećete sami sebi dati priliku da iskreno volite i budete voljeni.

Trudite se da razmišljate pozitivno i rešite se misli koje vas sputavaju. Verujte da postoji negde neko ko je savršen za vas i da je samo pitanje vremena kada ćete se sresti, a to će se desiti kada oboje za to budete spremni.

Budite otvorenog uma i ne dozvolite da vas predrasude o nekome odmah u startu udalje od njega, jer ko zna, možda je upravo to vaša srodna duša.

Razmislite o onome što želite

Razmilite o svojim planovima za budućnost i budite iskreni sami sa sobom. Razmislite šta želite u životu, kakve su vaše namere i dalje aktivnosti.

Nije poželjno tražiti partnera ako niste sigurni šta želite od svog života i kako bi uopšte želeli da živite. U skladu sa time da li želite miran porodični život sa nekim, ili život pun avantura, putovanja i zabave, usmerite potragu za svojim partnerom.

Poenta je da sami sa sobom razjasnije šta želite i tada tragate za partnerom kojima ima ista ili slična interesovanja.

Radite stvari koje vas čine srećnim

Kada čovek radi ono što voli, tada oko sebe širi pozitivnu energiju koju drugi osete i koja im je privlačna. Strast prema nečemu je vrlo privlačna osobina jer pokazuje da volite i cenite sebe, svoj život i da ste ispunjeni dobrim vibracijama.

Takođe, ni zbog koga se ne odričite onoga što volite raditi, što vas raduje i ispunjava. Kome je iskreno stalo do vas, prihvatiće vas upravo takvima kakvi jeste.

Ne čekajte da vam srodna duša ''padne sa neba''

Sve što je potrebno je da budete hrabri, priđete osobi koja vas je privukla, započnete razgovor, jer ko to može znati, možda upravo razgovarate da vašim životnim partnerom.

Ne zatvarajte se u četiri zida, već preduzmite korake kako bi ostvarili svoje snove. Pronađite mesta na kojima se okupljaju ljudi koji imaju slična interesovanja kao i vi. Vaša srodna duša neće se naći sama od sebe.